_Feslegennn__34 mom_baby25 bende çarşamba günü oldum ve hep sol kasıgım ağrıyor normal mi acaba sizin de oluyormuydu
tatlibebegim_ mom_baby25 evett 11.günde yaptım oda silikti ama gözle görülüyodu 12 yada 13.günde kan verdim 36 çıkmıştı
mom_baby25 tatlibebegim_ Bazı postlarda okudum 11.gün falan leke gören varmış inşallah olmaz öyle bişey 🥹 Benim regl daha 10 gün var
tatlibebegim_ mom_baby25 ben leke falan yaşamadım hiç o konuyu bilememde inşallah sizin tutar benim bebeğim doğdu 6 aylık oldu
K2383 mom_baby25 9. 10. gün bir kez görmüştüm ufacık bu gün fazla gördüm akıntımda yoktu bu güne kadar
mom_baby25 K2383 Bende bugün test yaptım ama tek çizgi çok erken herhalde inşallah kan testinde 14 günü pozitif görürüm Allah’ın izni ve kolaylığıyla🙏🏻🥹
mom_baby25 _Feslegennn__34 Benim de olduğum ilk 3 gün çok ağrıdı eğilip kalkarken falan normal bir durum
_Feslegennn__34 mom_baby25 valla iğne yaptığım günü sayarsak yedi aşilama yaptığım günü sayarsak 5 gün ve hala helekı sol kasıgım ağrıyor hayırlısı
LilaMr Benim de aşılama günü dahil 11.günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba? 11. Gün pozitif gören de varmış.
_Feslegennn__34 LilaMr valla benim doktorum üstüne basa basa 15 gün bile değil 17 gün yap demişti test daha yeni iğne etkısı gitmiş olabilir belirti var mi kasık ağrısı vs
mom_baby25 LilaMr Benim de 11.günümdü bugün kan verdim değerim 2 çıktı negatif erken diye mi öyle acaba değişir mi sonuç 14.gün
LilaMr _Feslegennn__34 evet kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Evet doğru diyorsun yapmamak daha iyi ister istemez kafaya takıyor insan.