MiracAlpinannesi Bigsecret3 Yok malesef. Bende en son çam skauraya gitmiştim Alper beye kendisi yoktu asistanları vardi hiç memnun kalmadım.
Bigsecret3 MiracAlpinannesi +1 bende kadın bana dediği şey şu ultrasona bakınca hiç birşey anlamıyorum ben şok masadan kalktım çıktım direk
3girlsb Esenler kadın doğum Süleymaniye kadın doğum Zeynep kamil kadın doğum Kanuni sultan Süleyman kadın doğum Bu dördünü çok duydum bu sayfada ama nasıllar bilemem fikrim yok ben hiç gitmedim , canım bir araştır istersen
MiracAlpinannesi Bigsecret3 Aa aklıma şimdi geldi Bayrampaşa devlet hastanesinde gülsün hanım var oda iyi
Kubrabsyg Bigsecret3 Bakırköy Sadi konuk. Doğum güzel geçti ama doğum sonrası odalar kötüydü ama şuan Bahçelievler devlete taşındı tertemiz. Orayı deneyin poliklinik doktorları gayet ilgili
Bigsecret3 Bigsecret3 çevremde ki hastaneye randevu bulamıyorum iki gündür hep randevu yenileme saatlerinde girmeme rağmen 🤦🏻♀️
Ahyeluz Ben oglumu ve kizimi kanunide dogurdum klasik devlet hastanesi muameleler hep ayni tanidik bildik simdide hamileyim basaksehir cam sakurayo dusunuyordum yok kimseyi almiyolar yok asistan hepsi vs denmesinden gozum korktu galiba yine kanuniye gidecegim
Bigsecret3 Ahyeluz ya zaten muameleleri bıraktım onlar hep aynı kanuni duydum fakat hijyenik değil diyorlar ne kadar doğru? Başakşehir Çam ve sakurayi önermiyorum kesinlikle çünkü birincisi eşleri niye almıyorlar sanki çocuğu kimden yaptım adam dışarıda beni beklese ne olacak sanki bir ikincisi asistan stajyer kaynıyor yeminle ben çarşamba günü gittiğimde stajyere denk geldim ultrasonda ne gördüğümü anlamıyorum diyor bide ben kendi kendime mi bakayım yani? 🤦🏻♀️ Kanuni de hangi doktor peki