Bigsecret3 Selam kızlar hastane önerisi ile geldim ben İstanbul Arnavutköy bölgesinde oturuyorum şu an durumum özel hastaneye elveriş vermediği için sizden memnun kaldığınız bu civara yakın devlet hastanesi önerisi istiyorum Başakşehir çam ve sakura hastanesini sakın söylemeyin kesinlikle memnun kalmadığın bir hastane yakın bir zamanda randevu ile gittim fakat hiç memnun kalmadım bu hastane harici bana önerebileceğiniz bir hastane var mı acaba 🥰
MiracAlpinannesi Bigsecret3 Yok malesef. Bende en son çam skauraya gitmiştim Alper beye kendisi yoktu asistanları vardi hiç memnun kalmadım.
Bigsecret3 MiracAlpinannesi +1 bende kadın bana dediği şey şu ultrasona bakınca hiç birşey anlamıyorum ben şok masadan kalktım çıktım direk
3girlsb Esenler kadın doğum Süleymaniye kadın doğum Zeynep kamil kadın doğum Kanuni sultan Süleyman kadın doğum Bu dördünü çok duydum bu sayfada ama nasıllar bilemem fikrim yok ben hiç gitmedim , canım bir araştır istersen
MiracAlpinannesi Bigsecret3 Aa aklıma şimdi geldi Bayrampaşa devlet hastanesinde gülsün hanım var oda iyi
Kubrabsyg Bigsecret3 Bakırköy Sadi konuk. Doğum güzel geçti ama doğum sonrası odalar kötüydü ama şuan Bahçelievler devlete taşındı tertemiz. Orayı deneyin poliklinik doktorları gayet ilgili