Elif578 KurabiyeninAnnesi123 ewt bende şeftaliyi duydum sonra ayvada dediler şaşırdım 🙈 ama napayım tadı hoşuma gidiyor
KurabiyeninAnnesi123 Elif578 ayva genelde gamze yapiyor deniliyor kzimda bir tane yemiştm sag yanaginda gamzesi var 2. De de ara ara yiyorm😂
Eyluleyluleylul ZeynepDuru17 mideye iyi geliyor mu ya çok severim bu aralar da yiyorum ama gaz yapıyor sanki emin değilim zaten bulantılarım çol fena
ZeynepDuru17 Eyluleyluleylul mideme iyi geldi benim canm yakın olsaydı olunca verirdim vala yiyordum ilk üç ay hep yedim biraz olsun iyi geliyordu ve çok faydalı
Eyluleyluleylul ZeynepDuru17 üzerine biraz limon biraz da tuz dökünce hele ki üüff😋 tamam ben ayvadan devam ozaman. Zaten yanaklarım da 3 tane gamze var bu sefer en azından birini oğluşuma veririm belki 🤭
ZeynepDuru17 Eyluleyluleylul maşallah maşallah sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah canım ogluşun banada dua edin lütfen bitanede benim oğlum olsun istiyorum 🥹🥲😍🤲 aynen bende öyle yedim ekşiden tiksinmiştim ama ayva üzerinde yedim 🤣
Eyluleyluleylul ZeynepDuru17 Allah gönlüne göre sağlıkla bir oğluş versin inşallah 🙏 benim bir kızım var erkek fikri okadar garip ki bebek dediğin kız olur benim için okadar tepeden tırnağa bir kız annesiydim 🤭
ZeynepDuru17 Eyluleyluleylul herkesin gönlü işte canısı ne diyelim teşekkür ederim Allah razı olsun duan için kabul olur inşallah amin amin sağlıkla sıhhatle nasip eder inşallah mevlam gönlünüzce olsun 🤭🤲❤️
Elfelf475 Elif578 hurafe bunlar ya şeftali için aynısını diyorlar eşim ilkinde yedirmedi arkadaşım yedi. Sonuç benimki tüy yumağı ve dökülmedi arkadaşım benden esmer kıllı biri çocuğu sıfır tüylü 😅