fdn25 Sinem-78 dahiliye normal dedi kadın doğum ilacın dozunu arttırmak istedi o benim kafamı karıştırdı
Havvabektas fdn25 ben aynı ilaç içiyorum 100 luk değerim gayet iyi 29+3 haftalık olduk 8 haftadan beri iciyorumh
Havvabektas fdn25 ilk gebeliğim doktora dinlemeden ilacı içmedim 9 haftalık kalbî durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi ikinci defa gebeyim bu sefer doktor ne dersi harfi uyguladım
fdn25 Havvabektas ya başınız sağ olsun. Peki hiç bu 29 hafta içinde bazı aylarda yükselme oldumu? Benimde güzel gidiyordu tüa ki 21. Haftama kadar
fdn25 @“Bbk88”#p34404701 ayy evet beni çok İyi anladınız umarım yükselmez dahada bu değer hafta içi beş gün 1 tablet hafta sonları 1,5 iç ilacını dedi dahiliye umarım bir an önce düzelir kafamızı karıştırıyorlar 😒
Hayalim91 fdn25 arkadaşım korkma benim değerim 5 dahiliye takipliyim haftasonlari 175 hafta içi 150 lik iciyorum
Havvabektas fdn25 hayır benim ilk tahlilrt 4.95 çıktı dahiliye gittim 100 luk ilaç başladım ayda bir çağırıyor kan veriyorum ilk ayda 1.07 düştü ilacı aynı sekilde devam değerlerim 1.07 veya 1.47 çıkıyor 10 gün donra tekrar kan verecem
fdn25 Havvabektas ben 25 mg ile başladım ilk bu ay bi yükselme oldu sadece bakalım ilacı dediği gibi kullanınca ne olcak
Eceeeeemmm fdn25 bende gebelikten önce 4,80 küsürdü gebelik olunca ilaç kullanman lazım dediler ama sonrasında yapılan kan tahlillerinde 2,70-2,90 çıkıyor ilaç vermedi
fdn25 Eceeeeemmm 2,5 a kadar olmalı dedi bana doktorum işte diyorum ya doktorlarda farklı farklı konuşuyor. youtubede kağan kocatepeyi dinledim ilk trimester 2,5 a kadar sonrakilerde 3-3,5 a kadar normal diyor
Sainmizgin fdn25 canım benim 4.58 kadar çıkıyordu ben hala 25 mg kullanıyorum 35+6 haftalığım 50 mg yüksek gelir diye biliyorum her ay dahilye kontürol takipliyim ilacım hiç değişmedi geçenlerde 3.28 çıktı doktorum aynı ilacı devam ettirdi
fdn25 Sainmizgin benimde kafamı kadın doğum uzmanının 50 yapalım diyip dahiliyenin aynı dozda devam et demesi karıştırdı bu konuda dahiliyeye güvenmek daha mı iyi olur ki sonuçta daha çok onların alanı
Zg99 fdn25 bende rutin kontrolde yükseldiğini öğrendim 11 küsür çıkmış sonra ilaca başladık devam ediyoruz levotriona sizin pek yüksek de değil ama 🌼
fdn25 Zg99 peki düştü mü sizin değeriniz? İki buçuğa kadar olmalı dedi doktor o korkuttu beni kadır doğumcu bunu söyleyen dahiliye normal devam dedi
Sainmizgin fdn25 benim gittiğim dahiliye doktorunun eşi endokrin doktoru eşine danışmıştı her ay kontürole gidip kan vermemi 25 mg kullanmamı söylemişti böylede devam ediyorum ama düzenli kullan ilacını
Zg99 fdn25 ilaç kullandığım için düştü şuan 1.70 gibi çıkıyor ama doğuma kadar kullanacağız ilaç öyle söyledi Dr um az kaldı da doğuma doğumdan sonra da kan tahlili verip kontrole gideceğim tiroit için
Ftmnnr fdn25 şimdi şöyle Ben de tiroid ilacı kullanıyorum muhtemelen aynı enerji kullanıyoruz zaten onu veriyorlar ben ilgi önemli benim tiroid’im 6 idi o ilaçla düşmüştü bayağı 1 lerdeydi sonradan bir anda ikiye çıktı ama benim doktorum dedi ki çok normal üçe kadar yolu var dedi yani üçe kadar bir sorun olmadığını söyledi ilacı hala kullanmamı söyledi sadece hafta sonları milimini yükseltti hafta içi hala 50 gram kullanıyorum yani olması gereken buymuş ama evet size neden ona başladılarben anlayamadım
fdn25 Ftmnnr benim ilk başta 3,30 du o yüzden başlamıştı 25 mg bugünde tekrar 2,77 olmuş değerim dahiliye aynı sizin gibi hafta içi bir tablet haftasonu 1,5 tablet almamı söyledi
fdn25 Ftmnnr Banada gebelikte 2,5 olmalı en fazla dendi doktorlarda farklı farklı konuşuyor hep 🤷🏻♀️
Ftmnnr fdn25 ilk 3 ayda 2′nin altında istiyordu 4 aydan sonra 3 olur demeye başladı herhalde dönem dönem değişebiliyor sanırım