Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar ben bu aralar patatese sarmış durumdayım her sabah kızartma yapıp yiyorum başka bişey inanınki midem almıyor acaba zararlı mıdır sürekli yemek elimde olsa her öğün yerim
mervedmrcn Hayallerdualaraemanet140822 ilk 4 ayımda hep patates yedim hem mide bulantımı bastırıyordu hem sadece onu yiyesim geliyordu ben kızartma değilde haşlama tarzı yedim bazemde fırına yağsız attım kızartmayı çok nadir yaptım ağır gelmesin diye ama herhangi bi sorun çıkmadı şeker vs siz yine yağı çok kaçırmayın
Bilge7- Hayallerdualaraemanet140822 benimde bulantımın fena olduğu zamanlar canım sadece bol sarımsaklı yoğurtla patates kızartması yemek çekiyodu herşeye midem bulanıyordu bitek ona bulanmıyordu sadece onu yiyebilince yedim valla baya uzun süre herşeyin fazlası zarar tabi dikkat etmek lazım ama canınız istiyosa porsiyonuna dikkat ederek yiyin bence
Zeynoaley Hayallerdualaraemanet140822 iki gündür bende bu şekildeyim yumurta ve tavuk sever biri olarak hepsinden tiksindim patates yemezdim iki gündür sadece onu yiyebiliyorum
Hayallerdualaraemanet140822 Zeynoaley bende asla yiyemiyorum yumurta falan patates de bilmiyorum sürekli yemek ne kadar doğru🥲