Meryemece Merhaba anneler doktorum aradı yarın ikili test için cagırdı tok gel dedi bebegin hareketli olması lazım dedi normal göbekden ultrosonla ölçüm yapıolar dimi.
Gizem_miros Meryemece aynen canim ultrasonla ense kalinligina bakiyolar ve burun kemigjne sonra senden kan istiyorlar kan veriyorsun yasin kilon ense kalinligi hepsi bir degerlenip sana risk soluyorlar insalalh hepmizin tertemiz cikar 🙏
Dderryaa Meryemece canım bende yaptırtım 3tüp kan berdim bit hafta sonra aynı gün aldık sonuçları doktora gösterdik hiç kötü bişey çıkmadı şükür zekasıda iyi dedi 1.56 çıktı benmki
Meryemece Gizem_miros sonuçlar hemen cıkıyormu özele gıdıyorum ben yada doktor ölçüm yaparken soyluormu yoksa kanımı beklıyorlar
nes94 Gizem_miros yaa canım benim sol altta çıkan haftalar çok karışık endişe ediyorum sende de öyle miydi 13. Hafta da çekildi bide 1 hafta ileride bebeğin gelişimi
enan Kan alıyorlar bir de ultrasonda bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına bakıyorlar.. Sağlıkla gelsin💛
Meryemece nes94 benımde 4gün ilerde gelişimi doktor cok önemlı degıl dedi normal haftaına dönuyor dedi
Gizem_miros nes94 kuzum seni yanlis bilgilendirmek istemem oglum dogali 7 ay oldu 9 haftalik hamileyim hatirlamiyorum acikcasi oyuzden bisey diyemicem ama biaey olsaydi emin ol doktor solerdi 🙏
nes94 Meryemece Bpd 59.6mm 24w2 Ac 182.5mm 23w1 Fl 45.2mm 25w0 Efw 646g 23w5 Crl 0.55mm 12w 1 Bu sekilde yaziyo o yüzden çok terettud ediyorum :(
Meryemece nes94 onlar başka şeylerdir bence takılı kalma bebegın ilerden gelmesıde cok onemli degil bebegın gelişimi yavaşladıgı zaman normale donuyormuş takılma stres yapma evet hamilelik gercekten zor 😀😀 bişey oldumu acaba iyimi falan filan ınsan sitres yapıor buda annelık duygusu ❤️❤️
Mevadad nes94 12 hafta ile 25 hafta diyorsunuz. Vebeğin 2,5 ay önde yada geride olması ciddi bir sorundur ve doktorunuz söyler. Makina yanlış ölçebiliyor
nes94 Gizem_miros sağol cnm o kadar stres yaptım ki iyi kötü bişey dedi mı diye düşünüyorum şimdi aklıma gelmiyo
Gizem_miros Meryemece ay cajim amin simdi 2ci bebegim ve 2.ci kez olmasina ragmen cok stres yapiyorum karekter olRakta biraz takintiliyim insallah sag saglim kavusuruz
Meryemece Gizem_miros allah yar ve yardımcımız olsun inşallah allah bütün bebekler sağlık sihhat versin hayırlı bir evlat olsunlar.
Dderryaa Meryemece aman strese girme 12 haftaya kadar başka doktora gittim kadın bi baktı 2.50 dedi moralimz bozuldu iki gün ağladm hemen doktor değiştrdim bir gün sonra başka doktora gittim oda 1.56 dedi