KuzeyinAnnesi10 3_oglan_annesi cilt durumuna ve ikinci üçüncü doğuma göre değişiyor olabilir ilk dogumdu benim
3_oglan_annesi Gsmze5 hastane gayet iyi muane oldgm doktrlarda iyiydi ameliyat masasında iyi ilgilnediler bı sorun olunca hemen sakinlestiriyorlardi bni
3_oglan_annesi KuzeyinAnnesi10 bnm üç ama sezaryen ikinci oluyo cildi bilemiyorum da olan oldu inşallah sağlıkla iyi olur
3_oglan_annesi Gsmze5 doğum doktru Ayşenur dagliydi ama ona hiç muane olmadgm için pek bilgm yok muane oldgm doktrlar Alper Türkoğlu demet açar Enes saraç Kübra keskin toptas Gülhan güneş elçi bunlardi her birine gttim iyilerdi ama çoğunluk olark Alper Türkoğlu iyi
seda_1902 benim ikinci doğum olacak ilkide sezeryan özelde estetik dikiş oldu. eğer estetik dikiş diye istesek yaparlar mı bide diğer sorum ziyaret için oğlum gelebilir mi bi kaç kişi küçük çocuk ziyaret yasağı var denildi
3_oglan_annesi seda_1902 estetik isteğe göre yapılmıyor sorunca burada yok öle şey diyip iple diktiler bni ve bı kaç kadını.. çocuk yasak iki oğlumu almadılar malisef