NurZenkin Tazeanne001 vay maşallah bizimki de planlı ydi ama bazen kotunduk bazen kotunmadik ne zaman olursa kafasindaydik açıkçası 😂😂 benim bebiş bol tatlı yediriyor bana sonrainda bol su
Meltemm21 Tazeanne001 iyi pişmiş olursa bir sorun olmaz ama emin olduğunuz bildiğiniz bi yerden almanızı öneririm
Mucize19 Tazeanne001 ben hamilelik öncesi de yerdim hamileliğimin başında beri de yiyorum. Sucuk çok severim. Sadece mide ekşimesi yapar yanması yapar o kadar. Bazen tost makinam var ızgaralı ondan yaparım bazen tavada kızartırım üstüne yumurta kırar yerim. Ne olacak ondan bişey olmaz. Salam da çok severim pişirip yerim. Çiğ yerdim mesela salamı hamile olduktan sonra pişirip yiyorum 😊
imcakir Benim canım tost çekti çoşkun aldım iyi olduğunu düşündüğüm için, 5 dilimi tost makinasında kızartıp tost yapıp afiyetle yedim. Ama çok sık yememek lazım yine de 10. Haftadayım ilk kez yedim belki daha yemem canım çekmezse 🤷🏻♀️
sinem93- Tazeanne001 pek çok marka denedim bir çoğu dokundu. Sadece cumhuriyet, apikoğlu ve danet markaları dokunmadı. İşim gereği danet firmasının üretim tesisine gitmiştik. Tertemiz bi fabrika gerçekten bütün ürünleri hijyen kurallarına tamamen uyularak üretiliyor.
Semakantar Tazeanne001 emin oldugum yerden el yapimi sucuk alıyorum ben genelde onuda cok aşırıya kacmamak şartıyla az tüketiyorum doktorunda soylemis zaten iyi pismis yenilebilir diye sikinti olmayacaktir
Semakantar NurZenkin ay sucuk yenilincede su iciliyor yaa ahahha zaten 3 litre iciyorum o tarz bir sey yiyince daha cok iciyorumdurr :))))
Denizlerkadar Tazeanne001 evet baktırabilirsiniz kedim hastalandığında ben ikinci kez baktırdım toksoplazmaya
myangelson Tazeanne001 canım çektiğinde yiyorum fazla tuketmiyorum bu aralar ama. Market sucuğu değil de bir tanıdık kasap var oradan sipariş ederek alıyoruz
CaglaBaykus Tazeanne001 ben yedim ilk haftalarda karbonhidrat tüketebiliyordum sık sık tost yerdim haftada 1 kez sucuk tüketimi yaptım. Ama ışıl işlem görmüş ibaresi olmayacak ve %100 dana eti olmali