Alpmom__ Tazeanne001 eşimi tembihledim. Doğum yaptıktan sonra eve gelince kaşarlı sucuklu tost ve hindi fümeli sandviç yap diye 😂😂
Zg99 Tazeanne001 ilk aylarda dikkat ediyordum hiç yemiyordum. Şuan 36 haftanın içindeyiz son 2 haftadır canım ne zaman isterse yiyorum tost olarak yada yumurta içinde falan ama iyi pişiriyorum. Bildiğim markadan alıp yiyorum Allaha şükür sorun olmadı 🙏 yanlış yönlendirmek istemem kimseyi
Asmklc Tazeanne001 hamıle kaldigin zaman, doktor kücükken haftası bakiyor normalde toksoplazma igg ve igm. İGG Koruyuculuk oluyo.IGM hastalık, baska bakar mi bilmiyorum
busra_basturk Tazeanne001 ben uzun zamandır ara ara yiyorum iyi pişirerek yiyorum ama hep yarım saat bir saat sonra miğdem bulanır nedense ve kusuyorum tiksindim galiba ama fazla olmadığı ve iyi piştitği sürece sıkıntı yok
Pinarkorkmazer Tazeanne001 ben hamileyken kasaptan alıyordum güvendiğim bir herden özellikle de soruyordum hamileyim iyi değil mi diye iyi bir kasaptı ama şimdi amerikadayım sucuk yok türk Arap marketlerinde ne varsa onu alıyorum iyice pişirip yiyorum
NurZenkin Tazeanne001 karaciğer enzimlerini etkiliyormus ebem sucuk yediğin gün bol bol su iç demişti .
Semakantar NurZenkin ay sucuk yenilincede su iciliyor yaa ahahha zaten 3 litre iciyorum o tarz bir sey yiyince daha cok iciyorumdurr :))))
Tazeanne001 NurZenkin gebelik öncesi alıştırdım ben kendimi. Benimki planlı gebelik oldu ve öncesinde 10 kilo verip sağlıklı beslenmeyi hayatıma soktum günde en az 3 lt içmeyi öğrendim ama şimdi bebiş sağolsun 4 lt ye çıktı😂
NurZenkin Tazeanne001 vay maşallah bizimki de planlı ydi ama bazen kotunduk bazen kotunmadik ne zaman olursa kafasindaydik açıkçası 😂😂 benim bebiş bol tatlı yediriyor bana sonrainda bol su
cnsu77 Tazeanne001 canım en güvenlisi kasaba yaptırmak bence. Biz tanıdık bi kasaba kendimiz yaptırıyoruz.
Meltemm21 Tazeanne001 iyi pişmiş olursa bir sorun olmaz ama emin olduğunuz bildiğiniz bi yerden almanızı öneririm
Mucize19 Tazeanne001 ben hamilelik öncesi de yerdim hamileliğimin başında beri de yiyorum. Sucuk çok severim. Sadece mide ekşimesi yapar yanması yapar o kadar. Bazen tost makinam var ızgaralı ondan yaparım bazen tavada kızartırım üstüne yumurta kırar yerim. Ne olacak ondan bişey olmaz. Salam da çok severim pişirip yerim. Çiğ yerdim mesela salamı hamile olduktan sonra pişirip yiyorum 😊
imcakir Benim canım tost çekti çoşkun aldım iyi olduğunu düşündüğüm için, 5 dilimi tost makinasında kızartıp tost yapıp afiyetle yedim. Ama çok sık yememek lazım yine de 10. Haftadayım ilk kez yedim belki daha yemem canım çekmezse 🤷🏻♀️