newmommmyy2 Eceninanne bir dahaki doktora gittiğinizde sizi Allah rızası için muayene etmesini isteyin ya da market alışverişinizi yaparken kasaya gelince Allah rızası için bu seferki alışverişinizden para almamalarını isteyin mesela… düşünceniz çok saçma danışmanlık ücreti diye birşey herkese mantıklı gelmesede var bunu kabullenip böyle yola devam etmeliyiz her işi herkes Allah rızası için yapsa keşke ne güzel bir dünya olurdu ama maalesef hem bakın kardeşiniz avukatmış hanımefendiye o yardımcı olsun konuşun kendisiyle ne güzel işte
Eceninanne newmommmyy2 ne alaka ya kadın soru sormuş. Gelın avukatım olun para almayın dememıs. Sadece benı yonlendrın demıs bilgisi olan bırıne. Ben muayene olunca para ödüyorum ama ne zamn sorum olursa sıkıntım olursa doktora danısıyrm bunun ıcınde para odemıyrm. Kadında sadece danısmıs yani.
Aslaninannesi_ Canım ben özel okulda çalışıyordum ilk zamanlar , orda velinin izni olsa bile çocukların fotoğrafını paylaşmak yasaktı bu bir suç . Ki sen tüm Türkiye’ye izlettiler diyorsun bu büyük bir suç bir avukata gidin maddi manevi haklarınızı arayın🙏
minikbebegim06 arkadaşlar kadın size param yok avukat bana bedava baksın dememiş ki niye bu tarz tepkiler verdiniz hukuki olarak ne yapabilirim nasıl yol izlerim diye sormuş yani burda avukat olan bilgisi olan varsa iki satır yazmış olsa işte baroya gidin cimere yazın vs gibi ne eksilecek ondan ne kadar tuhafsiniz ya
Melihaklc Toplu olarak cevap vereyim herkese. Ben ve esim zaten zor bir süreçten geçiyoruz psikolojik olarak yiprandigimiz bir dönemdeyiz haberleri az çok biliyorsunuz yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bir şoku atlatamadan başka bir şok yaşadık. Bir anda cocuklarimi tvde tesadüfi bir şekilde gördüm. Bu yüzden kimseden tabii ki ücretsiz danışmanlık yapmasını zaten talep edemem lakin cimere veyahut hastane yönetimine ya da başka mercilere şikayet etme hakkım var mı bunu sadece merak ettim kimseden uzun uzun oturup bana ne yapmam gerektiğini anlatsınlar danışmanlık versinler demedim. İnsanların bu işten ekmeklerini kazandıklarını bende biliyorum.
durugunes1 Melihaklc boşverin, insanlar muhalefet olacak bir şeyler arıyor. Saçma sapan bi şeye takılmanın anlamı yok Çok geçmiş olsun zor bir süreç şu gündemde hele psikolojik olarakta bi an önce bu süreci atlatırsınjz umarım
minikbebegim06 Melihaklc ne yaptınız peki bir çözüm buldunuz mu hani bu konularda bilgim yok ama cimere yazmak ve hastanede hasta hakları birimi olur oraya bildirmek işinize yarar diye düşünüyorum birde görüntülere ulaşıp elinizde tutarsanız eğer mahkeme sürecine girdiğiniz zaman belki o da işinize yarar çok geçmiş olsun 🥺
Donaldvetomris Melihaklc tabiki de şikayet edebilirsiniz ki sonuns kadar haklısınız ama ben pek bir şey çıkacağını sanmam bir tarafta devlet hastanesi bir tarafta büyük bir kanal diğer tarafta sıradan bir halk malesef hukuk bile çoğu şeyde bizim yanımızda olmuyor güçlü kimse avukatları her şekilde açıklamasını yapar işin içinden sıyrılır
piiremsesinannesiii Melihaklc canım bence direk avukat biri ile görüş bu konu hakkında cimer falan aylar aylar sonra dönüş yapılan bir sistem ki iki sene önce bende çimere şikayette bulundum daha inceleme aşamasında düşün Şuan çok hassas bir dönemdesiniz ki diğer hastane olayına girmiyorum bile yani ciddi anlamda canını sıktıysa bir olay direk avukat eşliğinde yapın şikayetinizi
Melihaklc durugunes1 çok teşekkür ederim. Evet rabbim hiç bir anne babayı evladiyla sınamasın. Her gün onlar için karşıya gidiyorum emzirmek için o yenidogan yoğunbakimin önünde bekleyen anneler ne ümitlerle o kapıda bekliyorlar birde üstüne böyle bi durum yaşamak o kadar zor ki..
durugunes1 Melihaklc allah yardımcınız olsun kavuşacaksınız inşallah içinizi ferah tutun onlar hissediyor❤️
Melihaklc minikbebegim06 bugün gidip röportaj veren bolum sorumlusu doktorla görüştüm yapılan durum için özür diledi uzun uzun konuştu bize hak verdi bashekimliginde bizden özür dilemesi gerektiğini söyledi. Esasında durum bununla kalmamalı ama yavrularım orda bi nevi elim kolum bağlı gibi hissediyorum. Çünkü özele asla güvenemem artık. E devlet hastanesine gittik ordada bu durum oldu çocukları alıp başka hastaneye sevk ettirsem bu sefer çocuklarımın tedavisi yarım kalıyor el kadarlar zaten tekrar tekrar kan alma diğer işlemler onlar içinde kötü:( çok üzgün ve kötü hissediyorum sadece
minikbebegim06 Melihaklc siz yinede görüntüleri vs alın bebekleriniz taburcu olduktan sonra yasal işlem başlatmak isterseniz baslatirsiniz neden beklediniz derlerse de zaten özelde böyle bir şey yaşandı şikayetçi olursam burda da bebeklerime bir zarar gelir düşüncesiyle korktum ve o yüzden tedavinin bitmesini bekledim dersiniz aklıma başka bir şey gelmiyor sizin adınıza ben de çok üzgünüm inşallah sağlıkla sihhatle bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz 🥺💐
Melihaklc minikbebegim06 Amin Allah razı olsun. Evet biz kaydettik görüntüleri esasında eşimde öyle diyor ama benim tek isteğim artık sadece bebeklerime kavuşmak. İnanın hastaneye ayak bastığım an sütüm geliyor sanki bebeklerim hissediyor bunu :(
minikbebegim06 Melihaklc inşallah bir an önce kavuşursunuz gerçekten çok üzüldüm sütünüz şifa olsun bebeklerinize 🥺
Melihaklc Donaldvetomris evet birde bebekler daha tedavi altında ve orda koyup geliyorum ne bileyim bisey yapacaklarindan değil ama anne yüreği iste
TKumsall Melihaklc canım benim bebekler senin ve bilgin dahilinde paylaşıldıkları için istediğin gibi şikayette bulunabilirsin bu bi hemşire sadece story olarak paylaşsa da geçerli sonuçta izinsiz yapılmış bi paylaşım sadece senden izin alınsa babadan alınmasa baba tek başına bile şikayette bulunabilir benim iznim yok diye her türlü haklısınız yani avukatlar biraz tuzlu ama şikayetçi davacı olacaksanız el mecbur inşallah süreç istediğiniz gibi ilerler