Gunduzanne
Öncelikle sezaryen olmayı kendim istedim ama yinede çok korkuyordum. Hastaneye gidene kadar tir tir titredim.ilk önce kaydımı yapıp odaya çıkardılar önlük şu bu giydirdiler,damar yolu açtılar ama ben yine panik heyecandan kustum.çünkü aklım sezaryende değil öncelikli olarak takılacak sondadaydı ondan çok korkuyordum. Ve onun sırası geldi ama korktuğum kadar asla olmadı acı falan hissedilmiyor 4-5 saniyelik bi işlemmiş.Beni çok korkutmuşlardı.Biraz rahatladım orda,sonra ameliyathaneye gittik o kadar iyi insanlardı ki oradakiler Allah razı olsun beni rahatlattılar sonra belden iğneyi yaptı anestezi uzmanı asla hissetmedim damar yolu açtırmak daha çok hissediliyor düşünün. 10 saniye sonra uyuşmaya başladım, Göğüslerimden altını hissetmedim. Doktorun bebeği çıkarması falan hissedildi ama öyle çok aşırı bi sallanma falan olmadı korkutmadı yani. Sonra 5 10 dakika olmamıştı ki bebek çıktı ve bana gösterdi doktorum çok güzel bi andı yani o ana kadar tahmin bile edemezdim bu günlerin geleceğini.Sonrasında bebek hemşiresi bebeği aldı gitti. Bu arada bana bi iki defa ilaç verdiler bu sanırım tansiyon içindi çünkü midem bulanmıştı ve ilaç verdiler ağzıma saniyelik ilaç tadı geldi. 20 dakika daha devam etti ameliyat ve bitti. Yani o kadar büyüttüğüm gibi bir şey değildi. Zaten benimle ameliyat boyunca konuştular ♥️ Ondan sonra odama çıktım bebek oradaydı zaten. Hemen emzirmeye çalıştım sütüm pek fazla yoktu zamanla arttı. 4 saat sonra falan uyuşukluğum geçti ağrı yavaş yavaş hissettim bu arada ağrı kesici yapıldı. Ameliyattan 8 saat sonra yürütmeye geldiler sonda o zaman çıktı. İlk yürüme zordu ama yardım ettiler e o kadar ameliyat olduk acımız ağrımız olacak bu bilinçle devam ettim.Bugün doğum yapalı 10 gün oldu çok şükür baya azaldı ağrılarım ara ara oluyor oda çok hafif. Ağrıya en iyi gelen şey yürümek. Ben hiç yatmadım.Hamileliğim zor geçmişti ama inanın unutuluyor. Rabbim sizlerede kolay güzel doğumlar nasip etsin kimseyi darda bırakmasın. 🙏