Neferut Aysenur_0046 benim de kasıklarımdan başlayan göbek deliğime kadar gelen kırmızı çatlaklarım var 33. Haftadayım. Daha da çatlarım gibi duruyor. Tüm kiloyu göbekten aldım çok rahatsız oluyorum sanırım doğum sonrası çatlaklar beni de çok etkileyecek
Aysenur_0046 Neferut bende o dönemler catlaya başladı ondan önce birsey yoktu şuan sadece yan tarafım var az bide göbeğim o da göbek büyüyüp indiğinden kaldı y
Aysenur_0046 Ayseker aynı benim gbisin sende goguslerim sarkınca benim de psikolojikmen çöküntüm oldu bende libidosu yüksek bi kadınım ama asla pes etmedim ne yaparsak yapalım bi bebeğimiz olduğu icin bazı şeylerden fedakarlık yapıyorum anneyiz :)
Ayseker @Mervekaram22 zaten bugün şu memelerini kaldırtalım gibi bir espri yaptı çok zoruma gitti ya ben de sana git bi yerleri yaptır diyeyim o zaman bundan sonra dedim sustu😅
Ayseker @Neferut ya bazı tanıdıklarım var yeminle hiç çatlak matlak yok sadece karınları buruştu doğumdan sonra ne şanslılar ya
Neferut Ayseker Valla öyleler ben de anlamadım 12. Haftamda başladım nemlendirmeye her türlü yağı da kullandım fayda etmedi karnım kalçam bacaklarımın arkası bile çatladı.
seyma0661 Ayseker lazerle yapılıyor googleye yazınca çıkıyor nasıl yapıldığı ben yaptırmadığım için pek bilmiyorum şehrinizde de mutlaka yapan özel klinik yada güzellik merkezi vardır
Ayseker @Aysenur_0046 işte canım vücut güzel olunca bi özgüven geliyor insana kendini seksi hissedince her şey daha güzel daha kolay🥲
Jasmine2426 Ayseker inşallah geçer benimde ama çok büyüdü büyüyünce de sarkma oluyor tabi daha emzirmeden böyleyse emzirince ne olur bilmiyorum çok güzeldi göğüslerim ne hale geldiker 🥲😂🥹
Ayseker Bu daha ilk çocuğum ikinciyi de belki düşünürüz diye şu annelik estetiği olayını düşünmüyorum ama çocuk olayını kaptırsam bir gün gider her yerimi gerdiririm o zaman madem hiçbir şey işe yaramıyor
Nfyhzn Mrb iyi akşamlar hanımlar 🤗 ben 15 haftalık gebeyim vucudum da kaşıntılar oluyor gebe olup ta bu durumu yaşayan varmı acaba