Sunss Ecem46 anladım belki öyle olur ben tahmin ediyordum aslında doktorların yeni hastaneye geçebileceğini hayırlısı olsun inşallah herkes için
NurBozdag Sunss Yaa inanmıyorum bu beni biraz korkuttu bende şuan 24 haftadayim mart sonu olacak doğum muhtemelen. Epidural istiyordum oda yokmuş şuan planlarım bozuldu tamammen. Siz nereden devam etmeyi dusunuyorsunuz?
Sunss NurBozdag bende öyle düşünüyordum açıkçası şaşırdım yapılmamasına. Yeni açılanları bekleyeceğim bende henüz ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Araştırırım o zamana kadar bakalım umarım buluruz.
NurBozdag Sunss Bana o gün sordu yakın zamanda hiç kan tahlili verdin mi diye bende hayır dedim rutin olarak aldı ve benden ilk defa aldı öyle her defasında gereksiz yere tahlil falan istemedi hiç.
Sunss Zeynep196 benden kan ve idrar tahlili için 550 tl gibi ücret istenmişti. Sonuca göre bir şey yazmadı ama omega3 ve demir başlatıyor zamana göre d vitamini veriyor. Size vermedi mi ?
NurBozdag Zeynep196 Kansızlık var dedi bana direkt kan serumu aldım damardan kısa surede toparlanmak için onun dışında bir problem çıkmadı.