Hzldem ozgese-s kilo aldircam diye yuklenmeyin kendize bence yeteri kadar vitaminlerinizi aliyorsunuz belli ki benim bebekimde iri mesela cokta özel beslenmiyorum
Fatmaacylnn ozgese-s beslenmeyle de alakası olduğunu düşünmüyorum hamileliğimin ilk 3 ayında hiç bişey yiyemedim her şeyden tiksinmiştim ona rağmen 1 hafta öndeydik şimdi 25 +1 olduk çok güzel yemek yiyorum hala 1 hafta öndeyiz yemekle alakalı olacağını hiç düşünmüyorum o yüzden 💕
ozgese-s Fatmaacylnn bende 1 aydır böyle besleniyorum herşeyden tiksinmiştim 😂 sağlıklı olsun da napalın 😍
ozgese-s Hatceninblog ben kiloluyum biraz eşim çok zayıf oğlum da eşime çekmiş o da zayıf ama oğluma hamileyken haftasıyla uyumlu gidiyordu kızım daha minnoş olcak galiba 😂
ozgese-s Nuraaaay11 Sanırım genetik daha dediğiniz gibi ne yiyip ne içicez anlamadım ☺️ sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil napalım
Merve-metin ozgese-s bence doktorun kilolu bebek istiyor olabilir sağlığı yerinde olsun kilosu hiç önemli değil doğunca emzirirsin toplar kendini hemen zaten
littlechick ozgese-s 24+6 da 668 gramdı doktorum normal olduğunu söylemişti. Beslenme önerisi olarak kaşar peyniri,kefir,muz,avokado, ceviz(kendiniz kırıp yerseniz daha iyiymiş hazır kırılmışlardan) bunları tüketebilirsiniz