Nuraaaay11 ozgese-s ay aynısı dün başıma geldi . Normalde 11 kilo felan aldım ben , zayıf minyon biriyim. Birde erken doğma riski felan var dediler 25. Haftadan beri sadece WC için kalkıyorum yataktan düşün. Günde kaç öğün yiyorum ben sayısını unuttum. Etler balıklar yemeklere sürekli et konuluyor. Sebze felan yiyorum. Sabahları 2 yumurtam var sabah akşam büyük bi bardak doğal ballı sütüm var günde nerdeyse ara öğün meyve kuruyemiş felan derken 10 kere besleniyorumdur düşün… hatta bazen öyle oluyor kş karnım artık yemek yemekten çatlayacak gibi hissediyorum. Dün doktorum beslenememişsin dedi. NE NE ALAKA OLDUK BEN BUNLARI YAPTIĞIM HALDE NASI BESLENEMEDİYSEM. Şaştım kaldım bu kadar yemeyen insanlar nası besleniyor felan olduk eşimle hatta eşim bi yiyip içmediğimiz kuş sütü kaldı dedi. 28. Haftayım 1 hafta geriden geliyor dedi kilosu da 958 grmış. Üzüldüm de baya elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum daha ne yapabilirim ne yiyebilirim ki diye. Sonra araştırdım okudum 1-2 gafta geriden gelmesi çok mühim değilmiş. Ya zaten çok önemli olsa ilaç vs birşeyler verilip o düzeltir diye düşündüm ama doktoruma napmwm gerek diye sorduğumda et ve balık ye dedi. Ayıptır söylemesi haftada iki kez balık yiyen insanım. Geri kalan günler et. Bakalım 15 gün sonra ne diyecek
ozgese-s Nuraaaay11 Sanırım genetik daha dediğiniz gibi ne yiyip ne içicez anlamadım ☺️ sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil napalım
Miniklerinannesiyim ozgese-s bu saydıklarımızın cogunu ben yapmıyorum erkek bebek bekliyorum 25 haftalıkken 900 gr gelmişti yani öyle cok az degil sizinki genetik olabilir bide 30dan sonra cok almaya başlicak zaten ben 30 hastalıktan sonra yememe dikkat ettim 30+3te 1700 Gr gelmişti ayın 4ünde randevum var bakalım ne kdr olmuş ama canınızı sıkmayın muzu gece yiyip yatın birde gece bir bardak süt için sola yatın faydasını göreceksiniz ben süt içemiyorum diye kefir içiyorum
Hzldem ozgese-s kilo aldircam diye yuklenmeyin kendize bence yeteri kadar vitaminlerinizi aliyorsunuz belli ki benim bebekimde iri mesela cokta özel beslenmiyorum
Fatmaacylnn ozgese-s beslenmeyle de alakası olduğunu düşünmüyorum hamileliğimin ilk 3 ayında hiç bişey yiyemedim her şeyden tiksinmiştim ona rağmen 1 hafta öndeydik şimdi 25 +1 olduk çok güzel yemek yiyorum hala 1 hafta öndeyiz yemekle alakalı olacağını hiç düşünmüyorum o yüzden 💕
ozgese-s Fatmaacylnn bende 1 aydır böyle besleniyorum herşeyden tiksinmiştim 😂 sağlıklı olsun da napalın 😍
ozgese-s Hatceninblog ben kiloluyum biraz eşim çok zayıf oğlum da eşime çekmiş o da zayıf ama oğluma hamileyken haftasıyla uyumlu gidiyordu kızım daha minnoş olcak galiba 😂
Merve-metin ozgese-s bence doktorun kilolu bebek istiyor olabilir sağlığı yerinde olsun kilosu hiç önemli değil doğunca emzirirsin toplar kendini hemen zaten
littlechick ozgese-s 24+6 da 668 gramdı doktorum normal olduğunu söylemişti. Beslenme önerisi olarak kaşar peyniri,kefir,muz,avokado, ceviz(kendiniz kırıp yerseniz daha iyiymiş hazır kırılmışlardan) bunları tüketebilirsiniz