nur53___ yine annesi olarak en iyisini siz bilirsiniz ama bence hemen mama vermeyin mamayı sindirmesi anne sütüne göre daha zor olduğu için uzun süreli uyuyor tabiki ihtiyaç durumunda mama verilmeli benimde büyük kızım mama ile büyüdü ama ben sütüm yetmiyor diye düşündüm mamaya başladım sonra anne göğsüne yakın biberon kullanmama rağmen meme reddi yaptı halbuki kilo alımı ve cisli bez sayısı iyiydi sürekli araninca doymuyor zannettim 🤦 küçük kızımda o hatayı yapmadim dediğim gibi ilk 3 ay yapışık yasadık sürekli emiyordu 🤦günde 5 dolu bez alıyorsan yetiyordur
solgar brewer’s yeast with vitamin b12 çok güzel süt yapıyor hatta ben hep mastit oldugum için bırakmıştım
Kimyon çayı rezene kuru dut kuru incir hurma dereotu ıspanak semizotu taze soğan tahin helvası tahin pekmez yulaf günde 3 4 litre su çok önemli ama en önemlisi sık sık emzirmek ne kadar emerse o kadar süt uretimi artar
Tabi dediğim gibi doktor kontrolü çok önemli zaten sütun yetmezse yeteri kilo alamaz doktor muhakkak mamaya başlatır