Lorinnaysee Selam aleyküm arkadaşlar aranızda bestlak damla kullanıp memnun kalan varmı acaba süt artırmak için kullanıp faydasını görenler yazabilir mi acaba ☺️
Bilhayalacz Lorinnaysee kullandım ama sadece onunla kalmayıp başka takviyeler de aldım rezene çayı, ıhlamurlu armut, kompostolar ile güzel etki yaptı
Gamzeli_03 Lorinnaysee süt işi beyin de bitiyor bol su meme ucu uyarısı uyku bunlar yanında takviye edici şeyler de kullanılabilir ceviz badem incir hurma dut hoşafı tahin helvası yeşillik marul dere otu kırmızı lahana üzüm anne çayları ama en çok meme ucu uyarısı uyku su artırıyor
Hilalvc Lorinnaysee Solgars Brewer’s yeast kullanmıştım ben sütüm gerçekten de artmıştı sağıp dolaba koyuyordum arkadaşım da kullanmıştı onun da arttmıştı ☺️Yediğin yemekler de bence çok önemli sağlıklı beslenmeye dikkat et ve bol suu 🤗
Hilalvc Lorinnaysee Dinlen yorma kendini bebebğin uyuyunca bırak işleri ve sende uyu bu gerçekten de arttırıyor
Lorinnaysee Bilhayalacz bende öyle yapıyorum sadece bu ürünü bile kullanıp sütü artan çok insan varmış bende burda da sormak istedim