Wg12 Nurbanusancak evet ya Son Zamanlar Ya aşırı heyecan var bendede her gün takvimlere bakyorm sanki daha hızlı geçecekmiş gibi 😁
umycnr94 35deyiz carsmba gunu kontrolum var ilk doğum normal buda normal görünüyor şimdilik bı aksilik olmzsa herşey hazır bklemedeyim bu ara iştahım yok ama zorla yyorum neden olr sizce
Aysunnn_ Wg12 benim çatlamalar vardı ilk defa dün başladı gece de devam etti halen var doktora sorarım bişey önerir herhalde kalan bir ay böyle devam ederse yandım
Ozbekasena Wg12 29 ekim sezeryan olucam 37+6 hafta dayim tup bebekle ilk gebeligim ve aşırı heycan var rabbim hayırla sağlıkla bisekilde almayı nasib etsin isteyen dileyen herkese nasib etsin rabbim 🤲
Ahra Pembe4242 benim oğlan da 2 hafta önce şuan 27. Haftadayım henüz belli bit şey yok ama kesin sezeryan mı yapıyorlar önde gidince
Hacer65 Wg12 Bende 36+3 yim iki gündür kasıklarım belim aşırı ağrıyor , benimki erken gelmek istiyor galiba ☺️💙
Esma_nur34 Hacer65 kasık ve belde benimde ağrı var iki gündür bebekte karnımda toplanıyor ancak düzenli sancı su veya nişan gelmesi yok 38+5 olduk
Wg12 Hacer65 aynısı olmuştu 35 deyken 36 +1 im şuan Dün gecede oldu Ağrı ama geçti yalancı sancı galiba Bazen bi yerde toplanıyor Ve agri oluyor acaba o kasilmami
Hayalimmm42 Esma_nur34 40+1 haftalık oldum agrılar var ama ilerlemiyor bende cok yoruldum artık gelsin diye bekliyorum
Hacer65 Wg12 öyle galiba benimde öyle oluyor sonra dinlenince geçiyor , en cokda bebek kendini toplayınca ağrı kasılma oluyor dediğiniz gibi
Asyaaygunkaraman Wg12 35+3 olduk haftaya kontrolum var doktur 38 de alırım dedi 2.sezeryan olacak geceleri düşünmekten uyuyamıyorum sanırım kızımı arkada bırakcam ya gelemezsem diye korkuyorum inşallah sağ saglim kucağımıza alır evlerimize geliriz