Busralbyrk Myankara yok onu istanbulda yaptırdım. Fetal dna testini eskişehirde yaptırdım türkiyede bir tek yapan devlet hastanesi orası
Zeynepin_annesii Myankara 10 bine Genoksa yaptırdım.10 haftadan sonra yapılıyor. Ben 20. haftada yaptırdım.
ilayyydaaaa- Myankara neyden dolayı istedi bebekte bir problem görülürse yada taramalarda sorun olursa istiyorlar
Myankara ilayyydaaaa- bebekte hiçbir sıkıntı görmedi sadece biz onu tavsiye ediyoruz dedi bunu yaptırırsanız ikili taramaya gerek yok dediler ben de kararsızım o yüzden
Nur2707 Myankara ben intergene yaptırdım haftasonu dahil 1 haftada sonuçlandı tavsiye ederim aybi zamanda cinsiyeti de 11. Haftada öğrenmiş olduk. 10 haftayı doldurduysaniz yaptirabilirsiniz tavsiye ederim fiyatı da geniş panel 13 bine yaptırdık.
gezentianne Nur2707 İntergen kanı yurtdısına göndermiyprmus türkiyedeki labaeatuarda bakılıyor sizin tercih etme sebebiniz ne oldu
gmz_cpkn_96 Myankara Bende pazartesi günü mygene 370 dolara yaptıracağım. Normalde 450 dolar dediler doktor önerdiği yer olduğu için 370 dolara kadar yardımcı oldular
Kelebek27_ Merhaba. izmirde Panaroma ile 500 dolara anlaştım. 9 haftalıkken yaptırcam haftaya. Ben plus paketini yaptırıyorum amerikaya gönderilecek. 2li 3lü 4lü taramalara gerek kalmayacağını söylediler. Bakalım
Eyluleyluleylul Myankara Panaroma da full paket yaptıdım amerikaya gidiyor 590 dolar. 11. Günde bugün sonuçlarım geldi ☺️. Daha önceki gebeliğimde aynı test down sendromunu yakalamıştı.
gezentianne Eyluleyluleylul Önceki gebeliğiniz nasıl geçti sonlandırdınız mı doğum yaptınız mı down sendromlu cıktı mu
Eyluleyluleylul Myankara paketleri karşılaştırıp nelere baktığını mutlaka teyit edin. Bir de acele etmeyin 12. Haftada 2 li test ve ulturason da bir bulgu yoksa yaptırın bence erken yapılınca Allah korusun olumsuz bişey çıkarsa hiç bir anlamı yok bir de cvs ya da amniyosentez yapıyorlar zaten.
Myankara Eyluleyluleylul açıkçası ben de 12. Haftaya bir gelip testler yapıldıktan sonra bir sıkıntı olursa öyle yaptırmayı düşünüyorum.