Almilammm Dr. Um 14.haftada vitamin olarak bu ilaca başlattı onun dışında hiçbir vitamin, demir veya d vitamini falan kullanmıyorum. Bu ilacı kullanıp ekstradan başka ilaç kullanan var mı arkadaşlar? Bebeğin gelişimi için tek başına bu yeterli midir sizce
ZeynepAydin Almilammm ben de onu kullandım zamanla azalttım decavit kullanmaya özen gösterdim eğer o hafta balık ve türü yiyemediysem o takviyeden aldım
Migrenligebe Almilammm kansiz oldugum icin ekstradan demir surubu kullaniyorum sadece. Regenesis’i de 6. Haftadan beri kullaniyorum
hohomoromu Almilammm Bende regenisis kullanıyorm ama kan ılacıda kullanıyorum kan degerın normal demekkı gerek gormemıa benım mı sınırda ama yınede doktorlar her ıhtımale karsı verıyor ekstrdan vıtamn kullanma bence fazla olur
Batuska Almilammm sağlık ocağından alınan decavit regenesis ten çok daha iyi bence.regenesise başladığımdan beri bebeğin gelişimi yavaşladı.duzenli hergun aldigim halde vitaminlerim eksik cikti bence balık yemeye ozen gösterip yaninda decavit kullanın.hepsi hamileler için sonuçta doktorun verdiğini kullanmak zorunda degilsiniz
Almilammm ZeynepAydin hamileliğiniz boyu mu kullandınız ekstra vitamin aldınız mı onunla birlikte yani
CengizBurcuSaylk Ben bu vitaminden çok memnunum 6. Haftamdan itibaren aralıksız devam ettim şuan 33 haftalığım hiç bir yan etkisini görmedim kendim toplamda 8 kilo aldım bebek şuan 2 kilo en son öyleydi yani ben bana ve bebeğe baya faydası olduğunu düşüküyorum doktor zaten takip ediyor seni ekstra bişey gerek görse verirdi bence
Almilammm CengizBurcuSaylk tek bi doktora gitsem haklısınız da önce devlet şu an özel ama yine memnun değilim ilgisiz gibi Dr ben vitamin istemeden yazmadı dahi o derece. Sonuçta hamileyken ne kadar iyi beslensen de yetersizdir bu yüzden vitamin veriliyor
Almilammm CengizBurcuSaylk regenesis ile birlikte başka ilaç kullandınız mı yoksa tek başına regenesis mi
ZeynepAydin Almilammm 19+1 deyim öğrendiğim zamandan itibaren folik asitle birlikte kullandım. Zamanla azalttım decavite başladım ona hamilelik boyunca devam ediliyormuş. Şimdi decavit, d vitamini, kan hapı kullanıyorum
CengizBurcuSaylk Almilammm tabiki vitamin takviyesi şart alternatiflerin neler bilmiyorum ama eğer doktorundan memnun değilsen değiştir ama şöylede bişi var mesela bende ilk zamanlarda ya bu ne biçim doktor bitane ilaç verdi falan deyip yakınıyodum duyuyodum ondan bundan yok demir ilacı yok kan ilacı yok düşük önleyici falan baya bi kafaya takmıştım sonradan hem kendim alıştım bu duruma hemde o doktor iyisini bilir beni riske atmaz herhalde deyip güvenmeyi seçtim durumu kabullendim allaha çok şükür hiç bir problem yaşamadık şuana kadar
NurDemir Ben de 20.haftadan beri kullanıyorum.Ayrıca devit damla d vitamini ve jodid kullanıyorum iyot için.
Almilammm NurDemir ben zayıf yapılı biriyim kilo itibariyle de yapı itibariylede ve deviti kendim söyledim regenesisin içeriğinde var deyip yazmadı. Ben anlamıyorum tahlil de yapılmamışken nete göre bazı ilaçları verip bazılarını vermiyorlar
Almilammm Migrenligebe ben 12 hafta folik asit kullandım devlete gidiyordum folik asiti bırak dediler bıraktım ee başka bişey kullanmayacam mı dedim gerek yok dediler özele başladım yine ilacı resmen zorla istedim ya oda regenesis yeterli herşeye dedi
Migrenligebe Almilammm ben de ozelde kendim istedim de yazdilar. Balik yiyemiyorum dedim diye regenesis verdi doktor.
NurDemir @Almilammm doktorunuza güvenmeniz çok önemli gebelikte.Bir de özele gidiyormuşsunuz eğer memnun değilseniz bence değiştirin.
Mayasey Ben hamile kalmak istediğimde vermişti doktor folik asit te olması lazım içinde. Ben onu kullandım ama bitince Solgar vm 75 aldım içerik olarak çok zengin değil regenesis max. 3 aylık dönemde kullandım sonra da vitamin almayı kestim. 21. Haftadaydım şuan sadece d vitamini kullanıyorum. Kan testimde de biraz düşüktü zaten bu vitamin.