Bububu Gonalf 450 ml kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. 4 gün kullanıp kontrole gidicem. Sizin 4-5. Günler kaç mm büyümüştü yumurtanız?
Papatya_345414 Bububu Ben 150 mg gonal f, 150 mg meriofert kullandım. 5. Gün kontrole gittiğimde 9-10 mm olmuştu. Sonra doktorum dozu 75 e indirdi
Fatmanur1141 Bububu ben toplamda 1200 doz kullandım ona rağmen gelişmemişti.Sonra hemen peşine femara ile gelişti. Benim yumurtalıklarım çok inatçıydı ama 30 yıllık doktor bile şaşırmıştı ☺️
Ozlemerikci543450 Bububu ilk 4 gün sonunda gittiğimde 10 11 di sonra 4 gün daha verdi doktor 150 ilk vuruyorum bu arada yarın kontrolüm var sanırım 20 olurlar ve çatlatma vurup pazartesi toplanır gibi görünür dedi doktor
Ogzayse Fatmanur1141 benim de sizin gibi oldu 200 ml ile de gelişmedi beraberinde letu mu kullanmalıyım
Bububu Ozlemerikci543450 sizin tüp yapılacak sanırım. Benim aşılama olduğu için dozu çok arttırmak istemedi ikiden fazla yumurta gelişmesini istemiyorlar aşılamada
Ozlemerikci543450 Bububu evet doğru tüp benim o nedenle hem gelişsin hem çok olsun isteniyor 18 20 arası göründü ulstrasıbda tabi hepsi sağlıklı olmayabilir umarım sizinde çok güzel ilerliyordur
Bububu Ozlemerikci543450 umarım bakalım. Olmazsa bende önümüzde ki ay tüpe geçicem. Hakkmızda hayırlısı olsun. İnşallah gönlünüze göre olsun her şey
mrp2023 Bububu anladım gonal f güzel büyütüyor ama benim tüp bebekti yüksek doz kullanıyordum size düşük doz verilmiştir
Bububu Evet o yüzden düşük doz verdil mrp2023 evet aşılama diye düşükmüş 75mm ile başladık büyümeyince 100e çıktı
Bububu mrp2023 kocaelide oturuyorum burda bi özel konak hastanesi var yapan burada yaptırıyorum mecbur
mrp2023 Bububu evet canım aşılamalarda öyle oluyor 1 yumurta büyütüp çatlasın istiyorlar diye biliyorum hiç aşılama yaptırmadım 2 kez tüp bebek yaptırdım ama hep 225 doz yaptım gonal f i