Hayalimmm42 Zeysel76-05 valla ya bilmiyorum bende 40 haftalık oldum haftaya carsamba tekrar gidicem dr dahada gelmezse suni sancıyla baslatcaö dedi🫤
Mihruss Busralbyrk bir günde 2 tüm ananası tek başıma yiyorum ama yok canım gelen her türlü geliyor gelmeyen de ne yapsan gelmek bilmiyor bir dilimden hele hiç bir şey olmaz inşallah 😁
Mihruss Busralbyrk ay yok inanın çok yemekle de alakası yok tüm ananası tek başıma oturup yerim ama yok gelmiyor doğmuyor ☹️
Busedeveci Busralbyrk ilk 3 ay daha riskli ama sonrasında abartmadan yenebilir ben yedim bir dilim burnuma çok koktu
Mucize19 Busralbyrk ananas faydalı sadece şekeriniz varsa az tüketin bu kadar kasmayın kendinizi. Meyveden zarar olmaz sebze den de zarar olmaz ben ne bulursam yiyorum çok şükür bebeğim haftasından 10 gün ileri kilosu boyu çok iyi
Busralbyrk Mucize19 maşallah 🧿 hiçbir şeyden kısmadım her şeyi yedim bu zamana kadar Ananas konusunda endişeliydim o kadar
Mucize19 Busralbyrk yiyin yiyin kolay doğum olmasını sağlar şekeriniz varsa dikkat edin öyle tabi abartmadan yiyin 😊 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Mucize19 Ayrıca son aya girmişsiniz ananas doğumdan önce yerseniz rahmi yumuşatır ve kolay doğum olmasını sağlar.
Mervetrkgl Busralbyrk ben 16 17.haftamdan beri yiyorum şuan 31+2 deyim hatta benim drum tüm ananas yesen bile sorun olmaz demişti ama ben tabi tüm yemiyorum. Ama haftada 2 defa yarım ananas yiyorum uzun zamandır siz tabi yine de drunuza danışın yine de
Paronayanne Busralbyrk hiçbir şey olmaz canım . Ben sürekli ananaslı waffle yiyordum ve öyle bir dilim falan da değil yani. Hiçbir şey olmadı