Bulut54 Kze kesinlikle ilk aylar çalışmak çok berbat olur. Allahım sen koru 😄 matematik öğretmeniyim. 2 gebeliğimin de ilk ayları yaz tatiline geldi çok şükür. Yatış sürekli, mutfak kapalı. 🥹
Bulut54 adatuna 37 ye kadar dayanabilmişsiniz maşallah çok iyi. Zaten bütün haklarınızı kullanmış oluyorsunuz. Öyle değil mi. 32. Haftada izne ayrılma durumu var doktor raporuna göre. 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp çalışıyorsun. O aradaki 5 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyorsun. Özellerde fiyatlar malum çok arttı bir kaç sene öncesine göre. Aktarabilsem iyi olur diyorum maddi açıdan. Doğum param çıkmış olur 😄 sonrası zaten ücretsiz izin mecburi. Çok küçük olacak bebe inşallah. Bırakamam büyük ihtimalle 🥹
Yazan Hayaller 37 hayatlar 26🫠🫠 Ben 37 ye kadar dayanırım diyordum ama 26 da yatak istirahati önerdi doktor. Şu an 30 um tam 32 de raporum bitiyor. Sonra da doğum izninine ayrılcam
kuzeyinannesi24 adatuna ne iş yapıyorsunuz acaba normal isime donucem ama evden çalışma düşünüyorum bende ilerleyen zamanda
nununundunyasi Bulut54 işim rahattı da yol uzundu ama yine de iyi ilerledim, darısı başınıza 🤭 zorlandığınız yerde çıkarsınız ya çok kasmaya da gerek yok, sanki bu yasa da çıkacak gibi hissediyorum meclise sunuldu en son takibindeyim 🥰
Hatci en şuan 33+3um önümüzdeki 35.haftaya girdiğimde ayrılmayı düşünüyorum artık zor geliyor evin de tadını çıkarmak istiyorum. Yalnız bi hafta kadar falan normal bi rapor alsam gebelik izninden düşer mi acaba?