beyzanururey Bulut54 32 de elendim ilk çalışsa mıydım falan dedim de şimdi iyi ki çalışmamışım diyorum 😂
Gzm34 Bulut54 memurum ben 32 de çalışabilir raporu aldım 35 te izin yazdım 37 ye kadar :) 37 de de zaten doğurdum.
Bulut54 dryyrd öğretmenim. Bi 32 de ayrılma düşüncesi geliyor aklıma, sonra hareket olur 37 ye kadar çalışayım diyorum. Ama 4 yaşında çocuğum da var. Muhtemelen 37 ye kadar dayanamam sanırım. Azıcık evin tadını da çıkarmak lazım sanki:)
Bulut54 Minimalist03 32 de ayrılmak rahat oluyordur:) ama insan o aktaramadığı 5 haftayı da düşünüyordur illa:) ben de kararsızım . Bakalım doktor ne tavsiye eder
Bulut54 Booksandcats 32 de ayrılmak rahat oluyordur:) ama insan o aktaramadığı 5 haftayı da düşünüyordur illa:) ben de kararsızım . Bakalım doktor ne tavsiye eder
Bulut54 beyzanururey 32 de ayrılmak rahat oluyordur:) ama insan o aktaramadığı 5 haftayı da düşünüyordur illa:) ben de kararsızım . Bakalım doktor ne tavsiye eder. Neden iyi ki ayrılmışım dediniz sonradan:)
Bulut54 Mucizem0301 güzel dayanmışsınız:) benim ilk gebeliğim pandemi süreciydi. 24. Haftadan itibaren idari iznim başlamıştı. Erken ayrılmıştım. 30 larda çalışmak nasıl olur bilemiyorum hiç . Bakalım ne kadar dayanabileceğim:) öğretmenim. Ama matematik branşı maalesef 😂 canım çıkıyor ders saatim az olmasına rağmen. Yeni nesil çocukları da malum. Zorluyor insanı. Ama hamd olsun. Çalışmak hareket oluyor dayanayım diyorum ama 4 yaşında bi çocuğum var. Sabahları onu ananeye bırakmak biraz zor oluyor. Evin tadını çıkarayım boşver erken ayrılayım diyorum ama 4 yaş bebesiyle evde de huzur yok elhamdülillah 😄
Bulut54 Gzm34 ay evet bi de bu var. İzin aktarmak için 37 ye kadar çalıştığımı hayal ediyorum. Tam izin haftamda bebe doğdu diyelim. Hiç dinlenmemiş gibi bir durum olacak:) oğlum 37+2 de doğdu da, rahim boyunda kısalma vardı 32. Haftadan itibaren :)
Kze Bulut54 ben yeni calismaya baslamistm zaten sonra 1 ay kadar calistim hamile oldugumu ogrendm ve pek iyi gecmiyordu benim icin mide bulantisi halsizlik falan biraktim o yuzden emeklilige ayrildm😂
Bulut54 Kze kesinlikle ilk aylar çalışmak çok berbat olur. Allahım sen koru 😄 matematik öğretmeniyim. 2 gebeliğimin de ilk ayları yaz tatiline geldi çok şükür. Yatış sürekli, mutfak kapalı. 🥹
Bulut54 adatuna 37 ye kadar dayanabilmişsiniz maşallah çok iyi. Zaten bütün haklarınızı kullanmış oluyorsunuz. Öyle değil mi. 32. Haftada izne ayrılma durumu var doktor raporuna göre. 37 ye kadar çalışabilir raporu alıp çalışıyorsun. O aradaki 5 haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyorsun. Özellerde fiyatlar malum çok arttı bir kaç sene öncesine göre. Aktarabilsem iyi olur diyorum maddi açıdan. Doğum param çıkmış olur 😄 sonrası zaten ücretsiz izin mecburi. Çok küçük olacak bebe inşallah. Bırakamam büyük ihtimalle 🥹
kuzeyinannesi24 adatuna ne iş yapıyorsunuz acaba normal isime donucem ama evden çalışma düşünüyorum bende ilerleyen zamanda
nununundunyasi Bulut54 işim rahattı da yol uzundu ama yine de iyi ilerledim, darısı başınıza 🤭 zorlandığınız yerde çıkarsınız ya çok kasmaya da gerek yok, sanki bu yasa da çıkacak gibi hissediyorum meclise sunuldu en son takibindeyim 🥰