BuketBerkay BurcuHamza ben 27 haftayaa geldim sadece iki buçuk kilo aldım ama yinede yüksek çıkınca tedbir
BurcuHamza BuketBerkay bende o kadar aldım çok değil ama şeker işte işi bozdu.. Senin ne kadar çıktı değerlerin?
Glsmrt BuketBerkay 2 bucuk kiloomuu aldin..ben de 27 haftaligim 12 kilo aldim ben gidip biyerden kendimi atayim 😁
BurcuHamza BuketBerkay benimde açlık normaldi tek 1. Saat ölçüldü 160 civarı çıktı diyet verdi bakalım 140 altında olması gerekiyor dedi. Evde ölçütügumde 2. Saatte normale düşüyor. 1. Saatte sıkıntı var 😐
BuketBerkay Glsmrt gerçekten öyle 2 kilo 400 gr hatta 😊 olsun masAllah diyelim size de sonuçta şekeriniz falan yoksa olsun 😊
Glsmrt BuketBerkay yok seker cikmadi..hatta doktor suphelendi seker yuklemesi yapildi cikan sonuclardan sadece kansizlik cikti.oda 10 kusurlu bseydi..ben yedim yedim bebege yarar diye bana yaradi :)
Glsmrt BuketBerkay bide ben cok zayiflamistin 47 ile hamile kaldim ilk 3 ay kotuydu. Simdi Allah ne verdiyse yiyorum..57 58 de oynuyo kilom :)
BuketBerkay Glsmrt bende kilo almaya çok müsaitim, evlendikten sonra 1 senede 15 kilo aldım ama hamilelikte dikkat etmeye çalıştım çok şükür diyeyim, evlatlarımız iyi olsun da alsakta almasakta biz önemli değiliz hallederiz 😊