BurcuHamza 28. Haftada bebeğinizin kilosu ne kadardı kızlar? Ben şuan 27+5 haftalık hamileyim. 1100gr dedi doktorum
BuketBerkay BurcuHamza 26+6 dayım ama ultrasonda 27+2 olarak ileride gözüküyor ve bugün gittim benimkininde kilosu 1100 ve sordum normal dedi çünkü ben diyet yapıyorum korkuyorum zayıf olmasın diye
Nursah2427 BurcuHamza evet kilosu için gayet normal demişti şuan 33 haftalığım bu hafta kontrolüm var
BurcuHamza BuketBerkay kilosu baya iyi o zaman haftan göre. Bende şeker çıktı o yüzden iri bir bebekmi acaba diye korkuyorum
BurcuHamza Kadriyeeee maşallah ☺️ şeker yüklemesi yaptırmismiydin? Bende şeker çıktı o yüzden korkuyorum
Kadriyeeee BurcuHamza benim şeker yüklemem normal çıktı çok şükür 🙏🏻 İştahım çok iyi sanırım benimki o yüzden 🙈
BurcuHamza Kadriyeeee maşallah tontis baya o zaman ☺️ Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak nasip etsin
BurcuHamza BuketBerkay şekerden dolayı iri olabiliyorlarmis ondan korkuyorum inşaAllah sınırlar içinde kalır kiloları. Anne babada kilolu olduğunda bebekte oluyormuş detaylı ultrasonu yapan doktor öyle demişti
BurcuHamza Nursah2427 o zaman benimkide gayet normal. Senin az kalmış Allah hayırlı bir şekilde kavuştursun inşaAllah
BuketBerkay BurcuHamza ben 27 haftayaa geldim sadece iki buçuk kilo aldım ama yinede yüksek çıkınca tedbir
Glsmrt Ya benimkide simdi27+1... 24 haftalikken gittigimde bir hafta geriden demisti..bol bol sut ictin ceviz yumurta yedim..persembe gunu tekrar gitcem..duzelmismidir acaba..aklim fikrim hep onda gelisiminde.
BurcuHamza Glsmrt kaç gr olduğunu söylemedim tam olarak? Kasarda kilo aldırıyormus diye duydum onuda dene inş olması gereken kiloya gelmiştir
BurcuHamza Glsmrt benim 23 haftalık Ken 620gr demişti. Çok fark yok aslında almistir o hayirlisiyla ölçülen aletlerede bağlı oluyor