Elif_2393 ebrar_klc kan sonucu neden öyle geç çıkıyor ki bize de haber ver Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
ebrar_klc Elif_2393 tamam veririm inşallah Sağlık kabininde verdim oda yarın öğleden sonra çıkar inşallah
Elif_2393 ebrar_klc ben 3 kere yaptım çatlatma iğnesi bu konuda baya profesyonelim 15. Gün iğnenin etkisi geçiyor artık belirgin ikinci çizgi var canım gebesindir inşallah 😍😍
ebrar_klc Elif_2393 yaaaa ağzınız bal damlıyor Rabbim tuttuğunuzu altın etsin ne muradınız varsa versin inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰
Suneyeee21hdkmd Elif_2393 iğne hakkında bilgi verirmisin adetin 2 gün gidicem doktora ne yapacaklar direk iğne mi uygulayacaklar diyer testlerimi oldum
ebrar_klc İnşallah kanımda güzel gelir dua edin bana ❤️🥰 Rabbim hiç kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin . Sizlerş tanımıyorum ama her duamda varsınız . Rabbim anne olmak isteyene o duyguyu yataştın inşallah
Elif_2393 ebrar_klc amin Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Elif_2393 ebrar_klc ben iğne vurdurduğum zaman 8. Günden itibaren test yapıyordum yazıyordum günü gününe çizgi siliniyordu gün geçtikçe iğnenin etkisi geçtikçe 15. Gün artık kan verme zamanın gelmiş demek adetim gecikti mi peki bu iğneyi yapınca adet gecikmesi de olmaz günü gününe adet görürsün mutlaka
ebrar_klc Elif_2393 adetime 1 gün var . D.r geçsin öyle yap dedi. Bende dayanamadım yaptım . İlk yaptığımda çıkmadı. Sonra Yavaş yavaş belli oldu
Yarennasal Elif_2393 ben 2 kere dedim 2sinde de 18. Günde regli oldum adeti geciktirebiliyor herkes de farklı etkileri var
Elif_2393 ebrar_klc ne kalmış ha 1 gün önce yaptırmışsın ha 1 gün sonra inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sen arada e nabız a bak yine de belli mi olur düşer belki sonuç
Elif_2393 ebrar_klc çok yüksek çıkmasa üzülme daha çok yeni bir gebelik zaten 2 günde bir test ister doktor sağlıklı yükseliyor mu diye
Esmasin ebrar_klc bende çatlatma iğnesi oldum ve bu ay klomen kullandım 8. Günüm iğnenin inşallah bende senin gibi pozitif görürüm. Çok sevindim senin adına hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 🥰🌸
Slmcnmyeniben ebrar_klc gözünüz aydın pozitif sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim içinde dua edin artık pozitif göreyim 😔
ebrar_klc Slmcnmyeniben teşekkür ederim 🥰 Rabbim sizede bekleyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah