ebrar_klc Kızlar nolur bakın Allah rızası için. Pkos var ilk defa femara ve çatlatma iğnesi oldum. Test yaptım ve 5dk da pozitif çıktı. Sizce var mıdır? Kan verdim yarın çıkcak sonç
Ebrugunesss ebrar_klc çok sevindim canım 15. günse gebelik vardır benimde cumartesi 15. Gün olacak o zman test yapcam İnşallah vardır bende de aynı sıkıntılar var
Suneyeee21hdkmd Ebrugunesss bende 8 gün sonra adet oluyorum doktora gidicem artk tedaviye başlıyoruz dedi doktor bütün testler yapıldı şimdi nasıl ilerleyecek bilgi verebilirmisiniz
ebrar_klc Aynil710 2 yıl sonra ilk defa pozitif gördüm oda iğne etkisidir belki diye mutlu bile olamadım
Slmcnmyeniben ebrar_klc 15 güne iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum resmi ana sayfada 3 çizgi olan yerde resim yükle var ordan yükleyin bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın
Elif_2393 ebrar_klc ben 3 kere yaptım çatlatma iğnesi bu konuda baya profesyonelim 15. Gün iğnenin etkisi geçiyor artık belirgin ikinci çizgi var canım gebesindir inşallah 😍😍
Slmcnmyeniben ebrar_klc gözünüz aydın pozitif sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim içinde dua edin artık pozitif göreyim 😔