Mem Bizde Revnan Dilba isminde karar kıldık inşallah hayırlısıyla kulağına okumayı da rabbim nasip eder🤍
yarenuludag Gzma Ben 18+2’deyim şu an cinsiyeti dün öğrendim detaylıya girince kız bebiş GÖKÇE kesin net dedim mesela Dila Mercan Nazlı Begüm Bunlar düşünüp vazgeçtiğim isimlerdi
bsrakkaya0 Gzma ben kızımı 20 haftalıkken kaybettim malesef bizde eşimle defne koymak istiyorduk gerçekten çok güzel duru saf bir isim inşallah sağlıcakla kucagınıza alırsınız ❤️
Gzma bsrakkaya0 ahh çok üzüldüm ya başınız sağolsun 🥺 Allah’ım inşallah en doğru zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla tekrar nasip etsin
Sevgikelebegi777 1Cerenarslan1 nerden baktığınızda alakalı ismim anlamına . Yoksa dini isimlerde koymayın çocuğa ağır gelir derler . Çocuğun adına yakışır yaşaması gerekir derler . Bade nin iki anlamı var şarap ve ilahi aşk ben aşk kısmından bakıyorum 🥰
Ozgeee22 Eceninanne maşallah 🧿 Umay ismini bende çok beğeniyorum inşallah Rabbim bir kız çocuğu daha nasip eder ☺️
Babybimmm Gzma benim 36. Hafta halen isim bulamadık farklı ve anlamlı olsun diye diye isimsiz kalacak yakında diye korkuyorum 😂Galiba en son nüfus memuru koyacak
Babybimmm ipekatac_21 Evet hangi ismi söylediysek bir şey buldular en iyisi sadece anne baba arasında düşünülmesi . Soğutuyorlar sonra bulduğun isimden
Damyavuz ipekatac_21 kızımın ismi İnci Deva 🌸 bence o kadar narin ve güzel bir isim ki. İstiyorsanız eğer onlara ne ki sizin bebeğiniz.