happyprincess_06 Gzma Esin, Bahar, Aybüke, Mira, Meyra, Mihra, Elçin, Enfal, Berika, Pera, Eslem, Doğa , Günce, Duru, Lidya🌸
Premsems Gzma Defne mitolojik isim benimde listemdeydi o yüzden eledik onu, Aybüke karar verdik biz 😊
Ozgeee22 Gzma kızımın adı Duru Ece ☺️ bir kızım daha olacak olsa İnci,Defne,Umay isimlerini düşünürdüm 🤓
Fundaaaaa Gzma açelya koyacağız biz Almila İnci Alara Nil Parla Menesa vardı aklımızda açelya bize en uyandı ona karar verdik. 🥰
queenanne1 Serenity1 annemin ismi çok güçlü bi kadın kendisi isminede bayılıyorum❤️ küçük kız çocuklarınada çok yakışıyor🫠
Byrmm Ya çook zor bende 28. Haftadayım hala karar veremedim çok beğendiğim isimler var arasında kararsızım. Ama inci ismi benimde favorim. Yanına belki mina ekleyebilirim. Nil isminide çok seviyorum ama çok kısa sanki yanına bişey uyduramadım bi türlü. Begüm isminin anlamını çok beğeniyorum.. ayyy çok zor kızlar yaaa
ilayda_96 Gzma kızım olsaydı LİVA koyacaktık anlamı peygamber sancağı demek kardeşimin ismi de Almina anlamı da kutsal topraklarda açan ilk çiçek fikir olsun ama oğlumuz olacak isim bulamıyoruz bizde 😔
Gzma ilayda_96 teşekkürler 🥰 uras ismi çok hoşuma gidiyor benimde erkek olsaydı muhtemelen Uras olurdu bizim
Ngsngetnsgng Gzma bir kızım var Aysel dua adı Aslında Umay Sare çok istemiştim ama nasip olmadı Öykü ada Nare Afra Mihre yada mihra Pera Neva Alara da çok güzel çok fazla var ama şimdilik bu kadar yazayım ikinciye hamileyim kız olursa afra yada Umay Sare düşünüyorum çevremde kimsede yok