12betul Serya3 hiç duygusal olmadım zaten kolay kolay ağlamam ama geçen gün eşim dışarı çıkalım dedi hazırlandım askılı mı giydin dedi sadece diye yarım saat ağlayıp üstümü değiştirip makyajımı silip surat astım .
12betul Serya3 hayır kıyafete karıştığı için değil 😂 laf gelişi sormuştu oysa ki ama ben baya takıldım
e_blue_sky_a Serya3 evi boyayamadim diye ağlamıştım badana istemiştim temizdi ama bebek gelcek diye 1kat boyansin istemiştim badanaci tutsak onunla uğraşacak halim bile yoktu
Rara Serya3 çoook saçma şeylere ağladım ama en saçmaları eşim trafikte istediğim şeritten gitmediği için ağladım baya hıçkıra hıçkıra son çare emniyer şeridine çekip beni sakinleştirdi öyle devam ettik 😅 bir gece canım patates çekti eşim hazırlarken bir baktım benim istediğim şekilde kesmemiş farklı kesmiş ben böyle istemiyordum böyle tadı olmaz diye diye ağladım baya bu ikisini unutamıyorum
Serya3 Rara 🤣😄😄🤣🤣 eşime bunu okudum ve alnmdan öptü sen bakma onlara diyo bende ne bakma ya bende öyle olcam banane bende olmka istiyorum diye agladm,,🤦🏻♀️😂
Rara Serya3 hahaha valla ben de kabul ediyorum çok yersiz ağlamalardıı 🥲😅 ben de bunu eşime okudum “benim kaderimi her erkek yaşayacak” diyor 😂😂
Aslaninannesi_ Canım çok sarma çekmişti sarayım dedim içini hazırladım yaprakları bir çıkardım o kadar kötülerki anlatamam dokunduğum elimde kalıyor bunun için ağlamıştım 😀 içi boşuna hazırladım diye