burcuyilmazzz38 Serya3 4 yaşındaki kızım oyun oynarken düğün kurdu ben kızımı nasıl evlendircem diye ağlamaya başladım ama salya sümük bağır çağır cocukta korktu anne söz evlenmicem diye ağlamaya başladı ayy 😂
Tontonunannesi Serya3 bende kızıma saçlarını tara annecim dedim baktım taramamış.Bu kız saçlarını taramıyo diye eşime ağlamıştım 😃
Serya3 Tontonunannesi 🤣yaa çocuk anlasa bundan dolayı ağladığını, göstere göstere tarar anne bak tariyom diye🥰🤣🤣❤️
Cnhavva Serya3 bende bazen yaticakken aklima biseyler geliyo sacma sapan aglamaya basliyorum gozumden yas akiyo ama uyumaya calisiyorum gozum kapali icimden de sus artik uyumak istiyorum diye sayiyorum kendime oyle bi psikoloji 😅
Serya3 Cnhavva o bendede şu şekilde oluyor aklma tam yatacakken düşünceler gelyo bi gece içimden değil dışımdan ya bi susar mısınız uyuycam dedim eşimde kalkti 😐su sekil bana bakiyo. Sende yat sizde susun uyuycam dedim aşkm tmm tmm diye yatrdi🤣🤣
ilayyydaaaa- Yarın doğumum var ve daha şimdiden ağlıyorum sebepsiz yere.yarında çok ağlarım diye düşüyorum ve insanların yanında ağlamaktan nefret ederim napıcam hiç bilmiyorum çok tedirginim herşeyden
Serya3 ilayyydaaaa- yaa tedirgin olma çok güzel bak yavrunu kucağına alacaksn bizleri düşün bak sana nasip olmuş ne güzel ve kavusucaksn ben daha ariyorum 🥹❤️
Tontonunannesi Serya3 yok güldüler bana ya hamilelikte oluyor böyle saçma şeylere ağlıyo anneler biliyorlardı güldüler bana 😄
Endoplazmik Serya3 bugün 4 yaşındaki oğlumun montunu anneannesi asaggi inerken unutmuş üşür diye agladim:)