emel16 Denizpak @Ebbruc ay evet ebru böyle bakınca senin adına daha Öok heyecanlandım kııız bi sonraki gidişin 32 , 32 den sonra da en fazla bi kere daha ya gidersin ya da gitmez doğuma gidersin kıııııız :) ay çok heyecanlı:):) ben iki haftada bi gittiğim için sanki minicik adımlarla ilerliyoruz gibi geliyo:) bi sonraki gidişim haftaya bugün 29+2 sonraki 31 sonraki 33 falan böyle ilerliyo galiba:) aman sorunsuz ilerleyelim de ister minicik olsunnister kocaman razıyım
Ebbruc emel16 aynen aynen iyi olsunlar da ayda 1 gitmeye de razıyım , doktor istersen 30-31de de gelebilirsin dedi de 32yi beklerim gibi
Denizpak emel16 valla benim hiç vajina da ağrı batma olmadı hissetmedim ama ben 12.haftads serklaj oldum ilk serklajimda 16 da acil atıldığında diken gibi batıyordu oturamiyordum bile doktor bebeğin ayaklari aşağıda demişti belki öyle olabilir tam bir bilgim yok ama eğer ayakları aşağıdaysa vuruyorlarmis doğruluğu nedir bilemem de
Ebbruc Hka_hilal şuan bende öyleyim e bebeğe girdim sanki karnımda taş var gibi, yemekten sonra iyice şiştim 😂😂
Ebbruc Denizpak bitti bile gezme işim 😂 ayakta kaldım belim ağrıdı kocamda hamile ya onunda beli ağrımış 😂 reflü yatağıyla göğüs ucu kremini de aldım. Kremi 40 ml aldım 10 çok küçük geldi gözüme
Denizpak Ebbruc evet çok küçükler iyi yapmışsın 40 ml alarak bence reflü yatagi almakta kararsızdin iyi yapmışsın kuzu dikişlileri pek 38 e bekletmiyorlar makale yazılarında bile 37 de alınması gerektiğini enfeksiyon riskinin arttığını yazmışlar bakalım neler bekliyor bizi inşallah beklerler o kadar 🥰💐😘
Hka_hilal Ebbruc ben de 40 aldım 10 gerçekten küçük bi de şimdi sürmeye başlayacağız. Doğumdan sonra da kullanılır ancak yeter bence
emel16 Ebbruc pozisyondan diye düşünüyorum bende çünkü hareket etmesi ile batması genelde aynı anda oluyor kuşum
Ebbruc Denizpak sordum doktora da ben 38de alıyorum hastalarımı sen zaten dikişlisin ve sezeryanlısın dedi. Bakalım kilosu falan iyi olursa zaten muhtemelen 37de alsın diye konuşurum . Aldım valla kuzum reflü yatağını ya kusma olayı falan korkutuyo beni
Denizpak Ebbruc hakkımızda hayırlısı kuzu sağ salim kucağımıza alalım da senin için çok sevindim valla çok mutlu oldum ,🥰 iyi yapmışsın alarak güle güle kullansın minnoş inşallah 💐🌺
Hka_hilal Ebbruc bi şey söyliyim mi ben de konuşacağım. Eğer gelişimi kilosu iyiyse biraz erken alsın isteyeceğim. Zaten sabırsızlanmaya başladım. 😂
Ebbruc Denizpak inşallah inşallah kuzum, aşıyı da 32ye bi gelelim herşey yolunda giderse öyle yaptır dedi, hem grip hem tetanoz sordum . Şimdilik yaptırmicam yine bakalım 🥰
Hka_hilal Denizpak ahahaha valla öyle gözlerimde hep uyku var bi dalıyorum bi uyanığım telefon bi anda elimden düşüyor uyanıyorum 😂
Denizpak Hka_hilal ağırlıktan oluyor kuzu işte duş aldim 10 dkka ayakta durdum bir çıktım karnım patlayacak gibi ağrıdi normal gebelerde de artık hep dinlenin diyorlar mis zaten son haftalar 🥰❤️
Hka_hilal emel16 oluyor oluyor ben sormuştum onu doktor olur normal demişti. Hem hormonlar yapıyormuş hem de serklaj ipi kalın bi ip o da yapar demişti doktor
emel16 Hka_hilal canımı da acıtıyor var ya:) oynamasıyla batma ve batma ile can acıması aynı anda yaşıyorum:) sanırım bu haftalardan 32-34 şer arası hergğn bişeyle uğraşacağımız hafta gibi :):)
Ebbruc Hka_hilal valla yemek yedim üstüne birazda tatlı yedim ben felç şuan elimden gelse yatarak gidicem eve 😂 bi de 50 dklık yol neredeyse eve gidip yatma hayali kuruyorum şuan bildiğin 😂
Ebbruc Hka_hilal aynen kuzum bende öyle düşündüm, 40lık aldım . Valla çok zorlaşacak gibi geliyo 30dan sonra herşey, bu haftadan daha da ağırlaştım artık gerçi önde gidiyomuş normal sanırım bu yüzden böyle olmam . 1 ayda 2 katına çıkmış kilosu resmen 🧿🥹
Ebbruc emel16 valla benimki de sanırım baskı yapıyor çünkü 1 saattir sürekli tuvalete çıkma isteğim var. Eve gidip uzanmak istiyorum direk şuan 🥲