emel16 Ebbruc pozisyondan diye düşünüyorum bende çünkü hareket etmesi ile batması genelde aynı anda oluyor kuşum
Ebbruc emel16 aynen aynen iyi olsunlar da ayda 1 gitmeye de razıyım , doktor istersen 30-31de de gelebilirsin dedi de 32yi beklerim gibi
Denizpak Ebbruc evet çok küçükler iyi yapmışsın 40 ml alarak bence reflü yatagi almakta kararsızdin iyi yapmışsın kuzu dikişlileri pek 38 e bekletmiyorlar makale yazılarında bile 37 de alınması gerektiğini enfeksiyon riskinin arttığını yazmışlar bakalım neler bekliyor bizi inşallah beklerler o kadar 🥰💐😘
Ebbruc Denizpak sordum doktora da ben 38de alıyorum hastalarımı sen zaten dikişlisin ve sezeryanlısın dedi. Bakalım kilosu falan iyi olursa zaten muhtemelen 37de alsın diye konuşurum . Aldım valla kuzum reflü yatağını ya kusma olayı falan korkutuyo beni
Denizpak Ebbruc hakkımızda hayırlısı kuzu sağ salim kucağımıza alalım da senin için çok sevindim valla çok mutlu oldum ,🥰 iyi yapmışsın alarak güle güle kullansın minnoş inşallah 💐🌺
Hka_hilal Ebbruc bi şey söyliyim mi ben de konuşacağım. Eğer gelişimi kilosu iyiyse biraz erken alsın isteyeceğim. Zaten sabırsızlanmaya başladım. 😂
Ebbruc Denizpak inşallah inşallah kuzum, aşıyı da 32ye bi gelelim herşey yolunda giderse öyle yaptır dedi, hem grip hem tetanoz sordum . Şimdilik yaptırmicam yine bakalım 🥰
Hka_hilal Denizpak ahahaha valla öyle gözlerimde hep uyku var bi dalıyorum bi uyanığım telefon bi anda elimden düşüyor uyanıyorum 😂
Denizpak Hka_hilal ağırlıktan oluyor kuzu işte duş aldim 10 dkka ayakta durdum bir çıktım karnım patlayacak gibi ağrıdi normal gebelerde de artık hep dinlenin diyorlar mis zaten son haftalar 🥰❤️
Hka_hilal emel16 oluyor oluyor ben sormuştum onu doktor olur normal demişti. Hem hormonlar yapıyormuş hem de serklaj ipi kalın bi ip o da yapar demişti doktor
emel16 Hka_hilal canımı da acıtıyor var ya:) oynamasıyla batma ve batma ile can acıması aynı anda yaşıyorum:) sanırım bu haftalardan 32-34 şer arası hergğn bişeyle uğraşacağımız hafta gibi :):)
Ebbruc Hka_hilal valla yemek yedim üstüne birazda tatlı yedim ben felç şuan elimden gelse yatarak gidicem eve 😂 bi de 50 dklık yol neredeyse eve gidip yatma hayali kuruyorum şuan bildiğin 😂
Hka_hilal Ebbruc ben de 40 aldım 10 gerçekten küçük bi de şimdi sürmeye başlayacağız. Doğumdan sonra da kullanılır ancak yeter bence
Ebbruc Hka_hilal aynen kuzum bende öyle düşündüm, 40lık aldım . Valla çok zorlaşacak gibi geliyo 30dan sonra herşey, bu haftadan daha da ağırlaştım artık gerçi önde gidiyomuş normal sanırım bu yüzden böyle olmam . 1 ayda 2 katına çıkmış kilosu resmen 🧿🥹
Ebbruc emel16 valla benimki de sanırım baskı yapıyor çünkü 1 saattir sürekli tuvalete çıkma isteğim var. Eve gidip uzanmak istiyorum direk şuan 🥲
Denizpak emel16 benim ilk doğumda doktor öyle demişti gerçi Google de yuotbe de dinlediğim de geçen yıl 37 diyorlar di ama bilemiyorum belkii değişmiş tır yürürlüluk 🤗
Hka_hilal emel16 keşke hafta olsa her gün başka bir şey 😂😂 ama o batmalardan korkmuyorsun bi süre sonra anlıyorsun hangi ağrı sıkıntılı hangisi önemsiz öğreniyorsun 😂 ben bi kez düzenli kasılma yaşadım. 5 dakikada 1 olmaya başlamıştı. Doktor nst’de kasılma var evet dedi ama sancı yok dedi. O kasılmanın şuan nasıl bi şey olduğunu biliyorum. Tam doktorların tarif ettiği gibi o gelirse anlarım ki doğum kasılması 😅
Ebbruc emel16 yaptırmamız lazım dedi tetanozu , herşey yolunda giderse yaparız 32de dedi ama bakalım . 2 doz olmuşsun 3.yü olmamışsın biri geçersiz oluyo o yüzden dedi
Hka_hilal Ebbruc öyle oluyor kuzu benim de 2 hafta önden gidiyor ya sanki karnımın her tarafında bi şeyini hissediyorum. Dönmeye kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum eşim dün gülüyor fok balığı gibi kıvranıyorsun diyo 😂😂 annem geçen üzüldü karnım böyle inanılmaz geriliyor görünce “nasıl bu kadar gergin tabi senin canın yanar” diyo bi de gerginken bebek tekme atıyorsa vay haline 😂😂
Arblg Ebbruc maşallah çok sevindim 🧿🙏 Allah hepımızın yardımcısı olsun sonuna kadar sağlıkla gıdelım inşallah 🙏❤️