BTSB Huzurluve Enfeksiyon nedeniyle bugün acil sezeryanla doğum yaptım canım, teşekkür ederim ilgine. Bebeğim henüz 26.haftaya girdiği gün doğdu, o yüzden aşırı küçük. Yoğun bakımda şu an. Dualarınızı bekiyorum 🙏
Hka_hilal Denizpak oyy yerim ciğerlerini 🥹🥹 ay allahım insan görmediği tanımadığı birini nasıl sever bu kadar ya çok garip annelik çok güzelmiş 🥰🥰
Denizpak Ebbruc bir hazırla odasını ona göre karar verirsin zaten birdaki kontrolde 32 olursun birşey kalmaz 🥰
Denizpak Hka_hilal evet gerçekten çok farklı ve güzel bir duygu korkarak yaşıyoruz ama herşey onların iyi olması için ❤️
Gamzeee27 Kızlar iyi akşamlar nasılsınız dün serkilaj oldum bugün taburcu oldum ama lavaboya gittim biraz önce pıhtı geldi normal mi sizce
Denizpak Gamzeee27 dün serklaj olmuşsun daha kanama gelmesi normal hafif pihtilasma olur kan tam akmayinca bence birşey yoktur 1 günde Allah korusun riskli birşey. Olmaz endişe etme ama istersen yaz doktoruna bir sor için rahat eder
Hka_hilal Denizpak evet ya korkuyoruz ama bugünlere şükürler olsun. Kuzum sen başladın mı göğüs ucuna krem sürmeye. Ben başladım bugün itibariyle 😊
Denizpak Gamzeee27 bence birşey olmaz zaten daha çok yeni olmussun pıhtı bende hiç düşmedi ama kan içerde az birikse pıhtı yapar bende de gelmiştir belki dikkat etmemiş olabilirim sen yine de Sor bı doktora istersen için rahat eder :)
Hka_hilal Ebbruc ahahah 😂 çok güzel ama ya hareketleri ben de sürekli vurdukça karnımı seviyorum daha çok vuruyor 😂
Ebbruc Hka_hilal şuan uyuyo Ayaz bey birazdan başlar tekmelere , komposto yedim az yaramazlık yapsın 😂
Ebbruc Denizpak eşim bile diyo alış artık yapacak bişey yok diye 😂 dedim tuvalette yaşıycam o zaman yakında 😂😂