Denizpak Ebbruc ya onu yapınca bana kesin fotoğraf at çok güzeldi gerçekten o takım 34 de benim herşey hazırdı sende hazirlarsin o vakte kadar 🥰🙏
Ebbruc Denizpak atarım aşkım atmaz mıyım hiç 🥰 heyecanla bekliyorum bende hazırlamayı. Dönencesi var bi tane daha acaba onu mu taksam beşiğin ki mi kalsa emin değilim
Ebbruc Eliif95 aynen aynen kimseyi umursamıyorum o yüzden, öncekinde çok stres yaptım sonunda evladımı kaybettim bu sefer göze alamam kimse benim bebeğimden önemli değil
Denizpak Ebbruc bir hazırla odasını ona göre karar verirsin zaten birdaki kontrolde 32 olursun birşey kalmaz 🥰
Ebbruc Hka_hilal ahahah kız bende bayadır yapmıyorum eşim sevmiyo patlıcan falan 🥲 keşke söylemeseydim bak pişman oldum antep yemeği falan diye
Hka_hilal Ebbruc ne olacak kuzum sipariş verir yerim çok canım çekerse 😂😂 benim eşim de öyleydi hiç ağzına patlıcan sürmezdi. Şimdi deli gibi yiyor teyzesi diyo işte bizimleyken yemezsin evlenince yedirirler 😂😂
BTSB Huzurluve Enfeksiyon nedeniyle bugün acil sezeryanla doğum yaptım canım, teşekkür ederim ilgine. Bebeğim henüz 26.haftaya girdiği gün doğdu, o yüzden aşırı küçük. Yoğun bakımda şu an. Dualarınızı bekiyorum 🙏
Hka_hilal Denizpak oyy yerim ciğerlerini 🥹🥹 ay allahım insan görmediği tanımadığı birini nasıl sever bu kadar ya çok garip annelik çok güzelmiş 🥰🥰
Denizpak Hka_hilal evet gerçekten çok farklı ve güzel bir duygu korkarak yaşıyoruz ama herşey onların iyi olması için ❤️