Hka_hilal Denizpak aynı ben de öyle önce videosunu izliyorum. Sonra beğeniyorsam diğer videolarını izliyorum. Eğer çok beğenirsem instagramdan takip ediyorum ahah 😂😂 ben de bugün biraz dışarda yürüyüş yapayım hava alayım.
Denizpak Hka_hilal çık çık bende hava alacağım bugün evde yatmaktan iyice bunaldım gerçekten 10 dkka yürü banada dedi doktor yürü diye 🥰
Hka_hilal Denizpak sana bi film önercem çok güzel geçen izledim baya beğendim. The Menu filmin ismi baya güzeldi.
Denizpak Hka_hilal aa dur bakarım kuzu muhakkak ben severim film izlemeyi de bu aralar ruhum daraliyor nedense evde durmak istemiyorum bunalti iyice çöktü 😁
Ebbruc Hka_hilal bebebao markasını çok duydum ben , çokta gördüm kuzum onu çok öneriyolar tekli alsan bile işini görür . Bende de lansinoh tekli var
Hka_hilal Ebbruc sanki fiyat olarak da daha uygun mochiden onu alırım o zaman. Bende lansinoh çiftli var. Hortumları kabloları biberonları yani o kadar çok teferruatlı ki her defasında temizlemesi de dert. O yüzden basit bi şey olsun diye göğüse takılandan alacağım.
Ebbruc Denizpak o kadar çok iş var ki bitmez bence yıkanacak bir sürü kıyafet var eşya var 😂 zaten annem gelecek çarşamba falan muhtemelen o gelince biz bitircez herşeyi 🥰
Denizpak Ebbruc aa o zaman tamam kuzu annenin gelmesine çok sevindim çok sanada iyi gelir hem beraber yaparsınız 🥰
mucizemgelsin61 Ayyy günaydın arkadaşlar imdaat yaa kaç gündür kabız gibiyim afedersiniz ıkınmıyorum ama sert yapıyorum ve sanırım dikişlerimide zorluyor bi kaç damla pembemsi akıyor ne yapıcam ben kefir içiyorum yok kayısı yiyorum yok nasıl çözüm bulucam buna yaa
Hka_hilal mucizemgelsin61 doktoruna söyle ilaç versin. Zorlama ve ıkınma benim doktorum bana her defasında kabız değilsin değil mi diye soruyor. Miralex diye bi toz var bende karın ağrısı yapmadan bağırsakları yumuşatıyor ve ani sıkışma yapmıyor. Duphalac yapıyor diye doktorum miralex verdi.
Arblg mucizemgelsin61 valla ben de aynı durumdaydım duphalac şurup başlattı doktor ,gecen gun bende bayagı zorlamak zorunda kaldım kendımı ama artık dayanacak gücüm kalmamıştı çatlayacaj gıbı olmustum.ama aç karnına kuru kayısı ılık suya koyup yumuşadıktan sonra yemenı tavsıye ederım
Ebbruc Hka_hilal evet iş yerinde kullanmak için falan giyilebilir pompa daha mantıklı olur, bende teklisi var lansinohun işimi de baya görüyodu ama dediğin gibi parça sayısı çok fazla
mucizemgelsin61 Hka_hilal Haftasonuna girdik yakın zamanada randevu yok😔 Ne yapıcam bilmiyorum gerçekten sinirlerim bozuluyor tuvalete çıktıkça ya
Hka_hilal Ebbruc evet çok fazla valla yıka yıka bitmez. Bakalım mochi’nin de yorumları çok iyi ikisinden birini alırım artık.
Ebbruc Denizpak evet ya evde bile olsak karşılıklı kahve içmenin hayalini kuruyorum şuan 🥲 3 aydır falan görmüyorum doğumdan önce benim içinde moral olacak hem 🥰 doğuma geldiğinde telaştan zaten bişey yapamicaz beraber hem şimdi bebişin eşyalarını beraber hazırlamakta eğlenceli olacak 💕
Tuje16 Denizpak ayy ben daha 18 haftalığım ama ayağa kalkınca kendimi suçlu hissediyorum resmen siz hiç hareket etmiyor musunuz, evden dışarı çıkmıyorum orası kesin ama kendim yemek hazırlıyorum arada evide toparlıyorum sizler hiç kalkmıyoruz deyince kendimi aşırı hareketli düşünüyorum korkuyorum acaba sıkıntı olur mu rahim ağzı kısalmış mıdır @Hka_hilal @Ebbruc
Hka_hilal Denizpak evet onun yorumları baya iyi hem evde de dolaşırken bile sağıyor. İş yerinde de kullanacağım güzel olur.
Denizpak Ebbruc iyi olmaz mı ya evde bir ses Bir nefes bu durumda bizlere en iyi gelen şeylerden biri bide kaç ay olmuş özlemişsindir güzelce vakit geçirirsiniz bebek için birşeyler alırsınız odasını yaparsınız çok sevindim senin için gerçekten ❤️🤩🤩