Nurtanesi89 Nuraaaay11 Bana da aynı senin gibi oldu bu zamana kadar haftası ile uyumlu dedi. Detaylı ultrasona karısı baktı bir girdim bebeğin bir hafta geriden geliyor dedi bende şok oldum. Kafası da küçük dedi 🥹Bayağa moralim bozuldu yani hep aynı pozisyonda durduğu için kafası dikte görünüyor olabilir dedi sonra. Renkli ultrason için ne heyecanla gittim Ne oldu 🤔Bir hafta sonra doktoruma gidicem. Böyle zor geçiyor günler sinir bastı beni valla.
Nuraaaay11 Nurtanesi89 ya bana detaylıdaki doktorum böyle birşey söylemedi açıkçası. Normal doktorum hastanenin ult gönderip baktırırdı renkli de bakılmadı açıkçası o yüzden içim biraz rahat 15 gün sonra eğer yine aynı şeyleri söylerse gidip detaylıda renkli baktıracağım. Sağlıkla gelsinler de tek dileğim o
Nurtanesi89 Nuraaaay11 bana da kendi doktorum bu zamana kadar hiç öyle bişey söylemedi. Karınız bana bunları bunları dedi demeyi bekliyorum açıkcası. Sonra çocuk bakarken döndü aaa aynı pozisyonda değilmiş dedi dönüyor bir dediği bir dediğini tutmadı. Hem söylüyor hemde telaş yapma diyo 😬 Telaş yapılacak bir durum değil not oldım eşim ilerleyen haftalarda takip etsin dedi. Eşim benden daha çok sinirlendi 😅 Cumartesi günü Burak hocaya söylenir kesin. Erkek haliyle benden daha çok sinirlendi.
Dugme23 Kızlar günaydın 🌞 bu haftalar benden şeker yüklemesi isteyeceklerdir diye düşünüyorum Zaten insülin direncim var diye dikkat ediyorum Genede yaptırmalı mıyım?
Hka_hilal Dugme23 bende de insülin direnci var. Bende istemedi doktorum. 1 hafta boyunca günde 3 kere açlık tokluk evde ölçmemi istedi. Normal aralıklarda çıkınca da şeker yüklemesi yapmadı.
Denizpak Ebbruc iyiyim kuzu yumurtalı ekmek kizartiyorum canım çekti ahah sonra yatış akşama Emzik kabi almaya gidicem çok bunaldım az cikicam sonra keşke cikmasaydim diycem kesin😍sen napıyorsun nasılsın kuzu herşey yolundadir inşallah 🤩
Ebbruc Denizpak ohh afiyet olsun 🥰 bende kahvaltı hazırlıyorum kendime , iyiyim çok şükür toplama işini hemen halledip çocuk odasına girişcem 🥰🥹 bende geçen aldım bi tane emzik kutusu e bebekten , çık çık iyi gelir 🥰