Hka_hilal Ebbruc eğer uygulamanın istemediği şeyler yer alıyorsa metinde blokluyor kuzum algoritmaya bazı kelimeleri etiketlemişler
Hka_hilal Ebbruc kız benimki de başladı 😂 eşime de diyorum bak benim bebeğim her saat en az 10 hareket yapıyor. Eğer acile gidelim dersem sen beni durdurmayacaksın çünkü ben bi de eşimi ikna etmeye çalışıyorum 😂😂
Ebbruc Hka_hilal gece olunca kuduruk oluyolar 😂 benimki de bazen çok rahat bazen çok korkuyo bişey olacak falan diye 😂
mucizemgelsin61 Hka_hilal Neyse hallettim şükür 🤣 yıkadım 2 kere falan sabunladım sıcak suyla çok ittirmedim geri geldi bi tık daha ileri itip bekledim gidince çektim hemen erimeye durmuştu zaten
mucizemgelsin61 Hka_hilal Biliyorum biliyorum yapıyo zaten yaklaşık 1 haftadır kullanmadım korkumdan serklajdan önce kullanıyordum hep
mucizemgelsin61 Ebbruc Evet doktorda öyle dedi zaten dikiş kadar oda önemli etkili dedi kullandım aldım şimdi mecbur korksamda alışmam lazım tekrar
Dugme23 Bebişim ile dateyde çıkacağız yarın inşallah her şey yolundadır Bana dua edin güzel anneler 🍀