Eliif95 Ebbruc iki haftada çantayı ayarlamaya ayırırsın yıkama ütüleme falan hooop hoşgeldin 32. Hafta🙂↕️
Ebbruc Eliif95 evet evet pztsi başlarım büyük ihtimalle yavaş yavaş kıyafetleri yıkamaya odasını düzenlemeye falan 🥲
Hka_hilal Ebbruc unutulur mu allah onu cennetine layık gördü melek oldu rabbim sana şefaatçi olmasını nasip etsin 🤲🏽❤️
Hka_hilal Eliif95 tabi görürsünüz 🥹 ilk defa kahve içtim 8 aydan beri belki o yüzden de bu kadar coştu 😂
Eliif95 Ebbruc kıyafetleriyle uğraşmak gerçekten zamanı iyi yiyo ya bende bu haftasonu başlıcam ama eve kargo gelmesi ona bakmak bile iyi geliyo insana🥹🥹
Hka_hilal Ebbruc iyi yaptın kuzum insan artık öylesine bakıyor her şey bitince alışveriş sitelerine 😂 ben bugün zeka kartları aldım 😂😂
Eliif95 Hka_hilal belkide ilk defa alamadığı bi tada böyle tepki verdi . Kahvede çok hareketlendiriyomuş detaylıdan önce söylemişlerdi bana
Ebbruc Hka_hilal onlar falan var neyseki daha alacağım bişey kalmadı şimdilik, bi tane uyku arkadaşı istiyorum da hala arayıştayım 😂
Tomucuk12 Hka_hilal Ben götürmeyi planlıyorum ama aynı zamanda bir emzirme hemşiresi ile çalışmayı düşünüyorum henüz onunla konuşmadım bir fikir alayım sana da haber veririm
Ebbruc Hka_hilal ben götürmeyi düşünüyorum ama eminde değilim hala o dikişle nasıl kullanırım diye düşünüyorum biraz 🥲
Eliif95 Hka_hilal ben arabaya koymayı düşünüyorum arkadaşlarım sezaryen olmuşlardı faydasını gördük dediler dikişlerden dolayı rahatlık sağlıyomuş baya canım
Serap09 Ebbruc çok hoşuma gitti sıcağıda seviyorum bu ara yapıyım hep ozamn sağol canım teşekkür ederim
Ebbruc Serap09 havalar soğumaya başladı ya ben yapıyorum ayaklarımın altına koyuyorum bide battaniye örtüyorum sancı vs olmuyo kasıklarımda iyi geliyo
Tomucuk12 Ebbruc Ay uygulamayı ben de saymıyorum biliyor musun kendi kafama göre belirledim bir şey😂😂
Serap09 Hka_hilal Arblg teşekkür ederim canım bende su torbası koydum İnternet’e bakmıştım kirli bilgiler vardi buradaki herkes koyuyorum dedi benimde sıcaklık hoşuma gitti bende korkmadan koyayım yeterki olumsuzluk olmasın
Ebbruc Eliif95 ah evet evet, isimli hastane çıkışımız kaldı bide anne bebek çantası alcam o kaldı . Heyecanla bekliyorum şimdi hastane çıkışını 🥰