Denizpak @Ebbruc aynen bende öyle dönem dönem çok sık çıktığım dönem dönem ondan bi tık az çıktığım zamanlar oldu, bende serklajdan sonra ilk kez haftaya doktora gitmeden tahlil yaptıracağım:) bakalım nasıl çıkacak sonuçlar, kan veririm bi gün sonra da doktora giderim inşAllah bi günde çıkar sonuçlar verirken kan söyleyeceğim sağlık ocağına da sonuç çıkıyor da en nabıza geç düşüyor sağlık ocağı onay mı veriyormuş ne e nabıza düşmesi için, hamilelik başlarında öyleydi ordan biliyorum:) hemşire kesin arkamdan deliye bak falan demiştir sonucun peşine düştü diye 😂😂 ama napym işinizi düzgün yapın canım merak ediyoruz bizde nasıl artış diye :):) veya takibi için kan verdim yarın çıkar dedi kız nerdeyse akşam oldu hala düşmedi e nabıza aradım sağlık ocağını bizlik bişe yok il sağlığa gidiyor sonuçlar dediler orayı aradım😂😂dediler sonucunuz çıkmış ala söyleyemeyiz telefonda sağlık ocağı onayı ile e nabıza düşer dediler döndüm sağlık ocağına evet çıkmış dedi telefonda söyledi bana betanın kaç olduğunu sonrasında düşürdüler e nabıza:):) bi betanın peşine düşmüştüm saatlerce:):)