BTSB Tomucuk12 inşallah güzel haberler vereceğim, inanıyorum. Sizlerde zamanında, sağlıkla, güzelliklerle bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Kucağıma alıp koklayamasam da öyle güçlü bir bağ var ki aramızda, Rabbim herkese nasip etsin 🙏
Tomucuk12 BTSB tahmın edıyorum annesi💓 oda senın kucagına gelecegı gunu beklıyor🙏🏻 Amın guzel gunler hepımızın olsun🙏🏻
Hka_hilal BTSB rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip eylesin inşallah 🤲🏽 inşallah bu da gelip geçsin sağ salim annesiyle kavuşsun rabbimin izniyle 🤲🏽
Rosemihra Hka_hilal İstanbul’da olanlar bana serklaj doktor önerisi devlet veya özel kim memnun kaldıysa önerebilir mi kızlar acil ? Hastanede yatıyorum ve araştırıyorum 29 ekime denk geldim ve ilgisiz doktorlar
Nurtanesi89 Rosemihra benim doktorum nişantaşında özel muayenesi var. Acıbadem atakent hastanesi ile anlaşmalı çalışıyorlar. Ben memnunum açıkcası. Aşırı aşırı ilgili bir doktor. Dr. Burak özköse arayıp bilgi alabilirsin. Asistanı Ayşe hanım zaten telefonda durumunu anlat o anda bile bilgi verecektir sana. Bir muayene olmanı isterim açıkcası muayene ol ne yapması gerektiğini sana anlatır. Ona göre karar verirsin.
Nurtanesi89 Hka_hilal bana doktor hareket etmesin dedi çok belinin altına iki yastık koy dikişlere kadar açmış. Bana erken doğum diyorlar zaten 28 hafta olması için can atıyorlar. O yüzden bebeğimin tekmesinin keyfini bile çıkaramıyorum. Benim 13 yıllık evliliğimde çok kötü Rahim geçmişi var. Rahim çok zedeli. 9 gebeliğim var. 7 kürtajım var. Kürtaj lar da yapışıklık olduğu için 5 kez histeroskopi ameliyatım var. 1 ölü doğumum var. Bu gebeliğim de 14.haftada atılan serklajım dikişim esnedi çünkü Rahim ağzı yapılan işlemlerden inceldi. Rahim çok zedeli anlayacağın. 17.haftamda bebek doğacaktı nerede ise tekrar acil 2.serklaj atıldı ve tam bir saat sürdü beni tamamen ters çevirip keseyi elleriyle geri ittiler🥹 O zaman doktorun ve bizim yaşadığımız şok çok başkaydı. 2.serklajda çift dikiş atıldı daha farklı bir iple. Geçirdiğim her hafta mucize bana 28 hafta ol çocuğu 1 kg yap yeter bana diyo doktor açıkcası biz küveze girecek kadar olmasını bekliyoruz 🥹
Hka_hilal Nurtanesi89 canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽 şuan kaçıncı haftadasın? Benim de rahim ağzı inceliğinden kısalmam oldu. 2 kere yara yaktılar onun yüzünden oldu. Yara yakmak çok da iyi bi işlem değilmiş ama işte doktorlar bazen işin kolayına kaçıyorlar.
Eliif95 Nurtanesi89 benimde şu an öyle rahim ağzım dikişlere kadar gelmiş durumda sürekli yatıyorum yemek vs dışında bende 29+5 oldum işte böyle böyle. Benimde çok ciddi yetmezliğim var 2+2 dozda ciğer geliştirici oldum geçen hafta her ihtimale karşı hedef 32 bizimde. Sende 28 olucaksın inşallah ☺️
Eliif95 BTSB geçmiş olsun canım. Rabbim size güç kuvvet versin inşallah. En güzel şekilde yoğun bakım sürecini bitirirde evine gelir bebeğin
Nurtanesi89 Hka_hilal benim ikinci serklajı burak hoca Aytaç hoca ile birlikte yaptılar canım. Biri keseyi itti diğeri dikti 🥰 İki doktor kahramanlarım onlar.
Ebbruc emel16 yazdırdığımda veriyodu eczane ama ben elimde kalmasın diye 3 kutusunu aldım sadece. Karşılıyo yani sgk 5 kutuyu birden
Ebbruc emel16 penti almadım , hiç görmedim de açıkcası onu . Yamuna marka almıştım ben 2 yıl önce onu kullanırım yine
Hka_hilal Ebbruc günaydın kuzum benim bitti mueyene nst ve tahliller eve geldim. Çok şükür sancı çıkmadı, bebiş de iyi 2 hafta önden gidiyor dedi. 34’le uyumluymuş. Nst’ye girmeden muz yemiştim çılgın gibi hareketlendi. Nst’de güzel çıktı çok şükür. İğnelerimi kesti hem b12 hem de progestan. Tabletimi de 2’ye düşürdü progestanı. Demiri de kesti. Bi tek adalat, peogestan, magnezyum kullanacağım. Onun dışında elenatal ve efa balık yağı devam. Böyle benim çok şükür ❤️ şimdi @Denizpak kuzumdan haberleri bekliyoruz 🥰
Hka_hilal Ebbruc bu arada doktor bugün iyiydi muhtemelen devam ediyoruz. Ama şöyle bi şey oldu. Bankoda kız var diyo ki allah aşkına sen doğur buraya para yedirme artık çocuğun rızkını yediler. Arkadaşına diyo geçen hafta bunlardan boş teste para aldılar dedi. Biz de sağlık bakanlığına şikayet edeceğiz dedik.
Nurtanesi89 Hka_hilal 22+5 im şuanda 🥰 5 haftayı daha geçirsem şöyle ohh çekicem. Bana doktor en son çocuğun olmaz olsa da düşmeye devam eder demişti taşıyıcı annelik düşünebilirsin. Memorial de Umut Hoca demişti böyle dünyam başıma yıkılmıştı. 2020 de ben bıraktım herşeyi tedaviyi de. Çalışmaya başladım. Sonra 2024 ün sürprizi oldu işte bebeğim bize 🥰 Rabbim yeter ki istesin taşın üzerinde bile verir nasip ettikten sonra doktorların yorumu da boş yani bir yerde.
Denizpak Hka_hilal ya ne kadar çok sevindim gerçekten bak çok şükür iğneyi kesmiş sonunda progestan olarak en azından tombiş olacak minnoş desene 🤩❤️
Ebbruc Hka_hilal oyy çok şükür annesiii 🥰 sevindim iğnelerden kurtulmana darısı da bana olsun inşallah
Eliif95 Hka_hilal çok sevindim kuşum senin adına 💃🏻 sona doğru yaklaşıyosun maşallah hemde giderek daha iyi şekilde 🩵 maşallah size
Arblg Hka_hilal maşallah çok şükür sağ Salim kucağına alacağın günler yakındır ❤️ Tosunpaşaya da ayrıca maşallah🙏❤️🧿🧿🧿
Dugme23 Günaydın 🍀 Bu hafta tüm anneler güzel haberlerle gelir inşallah sizin güzel hsberler vermeniz beni de mutlu ediyor
Ebbruc Hka_hilal aynen kuzum olmadı öyle yaparsınız, ya şimdi bu kadar zaman gelip değiştirmekte sıkıntı falan zor işler bilemedim. Hayırlısı olsun inşallah
Hka_hilal Denizpak valla öyle zaten vurunca beni sarsıyor sağolsun 😂😂 2 hafta sonra gideceğim bi sonraki randevuya 🥰 tahlillerim de tertemix çıktı ilk defa çok şükür ❤️
Tuje16 Denizpak deniiiz çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼 benimde bel ağrım geçerse daha mutlu olucam valla 🥹
Denizpak Hka_hilal ooh çok şükür arkadaşım çok sevindim 2 haftaya 34 olacaksın ve artık herşey bitecek 💃💃💃💃💃💃
Denizpak Nurtanesi89 sende biz gibi çok çekmişsin Allah’ım mükâfatını versin arkadaşım bak imkansizlar imkanli oluyor gider gider tabi senin çocuk merak etme ben buralarda neler okudum banada dikiş tutmaz karından attır dikişe rağmen kaybın var dedi ben dinlemedim boşver her doktor sonuçta farklı yorumlar yapıyor insan kime inanacağıni şaşırıyor
Hka_hilal Nurtanesi89 doktorlar maalesef hiçbir zaman iyi değil hep kötü hep umutsuzluk aşılıyorlar. Rabbime şükür inşallah 28’den sonrasını da görürsün arkadaşım allahım kolaylık versin sana da yavruna da sağlık sıhhat verip kolaylıkla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
Hka_hilal Nurtanesi89 Aytaç hoca çok tatlı değil mi ya 🥰 adam işini aşkla yapıyor ya resmen gidince rahatlıyorsun. Zaten bundan sonraki süreçte tek doktorum o olur valla bebeği de o hastaneye götüreceğim. Onun önereceği bi çocuk doktoruna 🤲🏽🥰