Denizpak Hka_hilal ya demir dediğim pardon hemoglobin benim 10.9 işte demir kan ilacı diye geçiyor ya ben onu günde 2 tane içiyorum normal demirim kac bilmiyorum hemoglobin kan ya vücutta ki onu demek istedim 🥰
Denizpak Hka_hilal yarın söyleyeceğim düştü bence baya ben aşırı halsizim çünkü kuzu kalbimde hızlı atıyor bu aralar fark ediyorum
Ebbruc Denizpak hallettim biraz kuzum, annemler yarın burda olacak büyük ihtimalle o yüzden bugün biraz dinleneyim yarın gerisini hallederim dedim . Sen nasılsın napıyosun 💕
Denizpak Ebbruc iyi kuzu duş aldım yemek yedim çay içiyorum da çok halsizim aşırı hemoglobin degerik.dustu galiba yarın kan vereceğim gidip 😘
Denizpak Hka_hilal valla 100 105 110 unda arada gördüğüm oldu ama çok çabuk değişiyor stresteysem.daha yüksek bir kere grip oldum 125 di ölüyorum sandım 😁
Ebbruc Denizpak ver ver kuzum, pekmez falan içiyo musun hiç ? Bide demiri c vitaminiyle almaya çalış emilimini artırıyo😘
Hka_hilal Denizpak düşükmüş aslında tansiyonun da çok yüksek değilmiş. Çarpıntı yapıyordur belki hemoglobin düşünce yarın sorarsın bakalım ne der
Denizpak Ebbruc kuzu tahin pekmez karışımı yiyorum da en son 10.9 falandı ilaç içiyorum kan ilacı da toparlarmi bilmem
Ebbruc Denizpak 1 limonu sık kuzum içine limon suyu kadar pekmez koy üstüne de su koy karıştır iç hem tadı güzel oluyo hemde çok iyi geliyo , bi baktır değerlerine belki doktor dozunu artırır ya da farklı bi tedavi önerir
Tomucuk12 Bddddd once kanama rıskınden dolayı kestıler 17-18 haftada serklaj sonrasıda dıkıs kanamasından korktular
Hka_hilal Fadime20 benim bildiğim genelde genel anestezi ile oluyor ama bilmiyorum sizin doktorunuz ne yapacak
emel16 Fadime20 benim genel anestezi oldu canım , hatta sordum sıkıntı olmasın narkoz dşye gebelere uygun var o şekilde yapıyoruz demişti