Hka_hilal Ebbruc benimki de hala dönüyor. Büyümüş ama bi şekilde dönüyor valla 😅 şuan yan duruyormuş kafası solda poposu sağda ayakları da aşağıda 😂
Ebbruc Hka_hilal ahaha o nasıl bi pozisyon ya 😂😂 benimki de kontrolde yan duruyodu kafası sağda ayakları soldaydı şimdi de göbek deliğimin altında bişeyler yapıyo gerilmekten yırtılacak gibi ağrıyo bazen orası🥲
Ebbruc Hka_hilal bende gördüm evet bazılarında acaba kan sulandırıcı kullananlara mı veriyolar bilmiyorum , bi influencer var mesela oksapar kullanıyodu hamileyken doğumdan sonra gitmişti çorap . Araştırmak lazım
Hka_hilal Ebbruc ben sordum doktora bazen böyle geriliyor karnım diye dedi ki bebek geriniyor o da böyle taş gibi yapıyor karnı dedi. Kim bilir neler yapıyorlar içerde 😅
Denizpak Ebbruc en iyisi kuzu sonra kendine zindan ediyorsun sonra gidiyoruz birşey yok diyolar stresle kalıyoruz 😁
Ebbruc Denizpak gidemiyorum da artık ya benim doktor uzakta ya 🥲 eşimde bişey desem hemen başlıyo iyisin iyisin sıkıntı yok aman beni korkutma faln diyo 😂 dedim ilk defa bu kadar sakin bi dönemdeyim bence
Denizpak Hka_hilal valla seninki mucize gibi bir bebek maşallah alacak nefesi varmış arkadaşım yaşayacakmis Allah’ım uzun ömürler versin minnosa ❤️
Ebbruc Hka_hilal şimdi okudum da bazı postları , varis sorunu çok olanlar giymiş genelde doğumdan önce doğum sırasında ve sonrasında pıhtı atma ihtimaline karşı falan , olmadı pztsi gidince bi sorarsın kuzum doktora
Ebbruc Hka_hilal mesela şuan ultrasonla bakmak isterdim , coştu çünkü içerde 😂 sol tarafı pert karnımın , uzansamda otursam da artık taş gibi karnım artık 😂
Hka_hilal Ebbruc hmm bende hiç varis olmadı ama göğsümde sanki kılcal damar varisi oldu bi tek. Onu da göstereceğim
Hka_hilal Ebbruc benim çok sert olunca uzanınca rahatlıyor. Sola yatınca da mı taş gibi bana baya iyi geliyor yatmak taş gibi olunca 😅
Ebbruc Denizpak dert etmiyorum valla kuzum artık ya , bişey olacağı varsa oluyo bunu yaşayarak öğrendim . Zaten elimizden geleni yaptık , gerisi Allahın takdiri artık 🙏🏻🥰
Denizpak Ebbruc kesinlikle bende öyle düşünüyorum artık kuzu artık gerisi taktiri ilahı hakkımızda en iyisi en güzeli olsun ❤️🥰