Ebbruc Hka_hilal iyi bari geçecek bişeyse aşkım. Dert eder yoksa insan onu da 🥲 aman ilerlemesin aynı kalsın da ekstra bişeye gerek kalmasın inşallah
Hka_hilal Ebbruc geçecek inşallah aşkım o yüzden ben hiç sağa yatamıyorum daha da genişlemesin diye 🥲
Ebbruc Hka_hilal aynen meslek hastalığı gibi oldu 😂 hamile kalınca insan kendinden çok bebeğe bakıyo, şimdi de eşim sürekli fotoğraf gönderiyor şu nasıl bu nasıl falan diye 😂😂
Hka_hilal Ebbruc lcw’nin de bebek kıyafetleri çok güzel ve kaliteli oluyor. Burada bi avm var benim evime yakın orada hatta ayrı bi mağazası var lcw kids diye bi dışarıya çıkayım o zaman bakarım oraya da
Ebbruc Denizpak oyy evet 1 gün kaldı sadece kavuşacaksınız bebişlere 🥰 güzel haberlerle geleceksiniz inşallah 🙏🏻 @Hka_hilal
Hka_hilal Ebbruc ay inşallah inşallah valla benim birçok konu var pazartesi 😅 doktor değişme ihtimali rapor filan derken bakalım neler olacak.
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal İnşallah hilalle ikimiz mutlu geliriz hilal sabah ben öğlen gideceğim bakalım durumu ne 🥰
Ebbruc Hka_hilal evet evet bende çok beğeniyorum , kumaş kalitesi falan güzel oluyo ama ben pek bişey bulamıyorum burdaki mağazalarda artık Hka_hilal ayy karar verdiniz mi değiştirmeye kesin olarak, o gün sana hızlı geçer 😂
Hka_hilal Ebbruc çok zor aşkım bi de sola tetanoz vurulunca tetanoz kolumu ağrıttı ya daha zor oldu. Bu doktor da dedi sakın sağa yatma yok yatmıyorum dedim. Gece bile dönmemen lazım dedi, dönmüyorum sırtımda yastıklarla yatıyorum dedim 😅
Denizpak Ebbruc inşallah kuzu inşallah bu kontrolü ilk defa bu hamileliğimde bu kadar merak ettiğim bir hafta oldu 😁
Ebbruc Hka_hilal napayım kendimi sola mı bağlayayım deseydin 😂 bazen ben kendimi sırt üstü buluyorum gece doktor sıkıntı olmaz yatabilirsin zaten rahatsız olursun bi sorun olduğunda dedi . Ben zaten önceden de sola yatardım şimdi çürüdü 😂
Arblg Hka_hilal o kadar kritik bir konumuymus bu 😳 ben hep sağa dıgru yatıyorum sola çok az .Hatta en rahat ettıgım pozısyon sırt üstü yatmak,belim aşırı rahatlıyor sırt üstü yatınca.aslında bazı doktorlar çok onemlı degıl sağ ya da sol dıyorlar dıye ben esnek davranıyordum.😕
Ebbruc Denizpak suyu için falan da endişelisin ya kuzum ondan , güzel haberler alacaksın inşallah 🥰🙏🏻
Hka_hilal Denizpak evet kuzum bakalım ikimizde güzel haberlerle gelelim 🤲🏽❤️ ama ikimizin de güzel gelecek allahın izniyle
Denizpak Hka_hilal inşallah kuzu benim adet agrisi gibi bu hafta ağrılar başladı sancı çıkmaz nst de inşallah karnim taş gibi sürekli hakkımda hayırlısı 🙏
Denizpak Hka_hilal yok belimde öyle değil alt karnım sert oda başı orda baskı yapıyor ama genelde karnım sert yani bilmiyorum hafta ilerledikçe artiyo sıkıntı asıl 32 den sonra başlıyor kuzu bence herşey