Gurbetci_biriii Günaydın kızlar pazartesi allah izin verirse planlı sezeryan oluyorum🤲🏻 doktorum kahvaltınızı yapıp sabah erkenden gelirsiniz dedi bazılarına aç gelin diyormuş doktorlar sorun yaşarmıyım?
benimcanimoglumm Gurbetci_biriii ilk kez duydum 2 kere sezeryana girdim hep gece 12 den sonra su bile icme denildi
Mucizeayla Gurbetci_biriii kız boşver kurcalama hazır karnını doyur git 😂 lavman yaparlar zaten gidince
Balgiller Mucizeayla Beybiik Arkadaşlar sezeryanla lavmanın ne alakası var lavman normal doğumda bağırsakları boşaltmak İçin yapılıyor aç kalma sebebi ameliyat sırasında kusup aspire etmemesi ikisi farklı şeyler yanlış bilgi vermeyin lütfen
Beybiik Gurbetci_biriii karnınız tok giderseniz lavman yaparlar ama aç giderseniz yapmıyorlar . Banada aç gel demislerdi
Cansu-2600 Gurbetci_biriii Benim suni sancıyla planlı doğum olacaktı kahvaltı yapıp gitmiştim o yüzden ama sezeryana dönmek zorunda kaldık kahvaltı yaptığım için belden uyuşturma yaptılar ben istememiştim komple uyutun demistim ama kahvaltıdan dolayı yapamayız dediler
Tazeanneveminikleri Gurbetci_biriii ilk doğumumda en az 5 saat aç olman gerekiyor vs demişti doktorum. Ben de çevremden hep aç gitme muhabbetini duymuştum ama siz yine bir teyit edin isterseniz. Belki direkt olarak ameliyata almayacaksa güzel bir kahvaltı yapıp güzel bir moralle gelmenizi istemiştir. 😂
Seher1234seher Gurbetci_biriii bende sezeryanla doğum yaptım canimmm doktorum doğumdan bir gün önce geceden on ikiden sonra su bile icme demişti
Alone Gurbetci_biriii canım 3 sezeryan oldum hepsinde aç olmamı istediler. Hatta sonuncu da kontrole diye gidip doğuma girmiştim onda bile kahvaltı yaptım diye baya bekletmişlerdi hemen alamamışlardı
myavocado Gurbetci_biriii aaa ilginç, bana sa gece 12′den sonra su dahil yeme içme yasaklanmıştı. Hatta doğuma girerken aşırı susadım için çok zorlandım da sabret dendi bir yuduma bile izin verilmedi.
Daisyy000 Gurbetci_biriii Allah Allah yanlış anlamış olabilir misiniz? Gece 12den sonra su da dahil hiçbir şey yiyip içme dendi