rosatue Gurbetci_biriii Ben şahsen aç kalmaktansa lavmanı 1 değil 2 kere olsa tercih ederdim ama seçme şansı sunulmamıştı 😂 ve ben hastaneden çıktığım güne kadar lokma yedirmediler gaz çıkarmadım diye. Doğumun en zor kısmını sorsalar açlık derim.
Balgiller Gurbetci_biriii doktorunuz öyle dediyse mutlaka akşam üstü alacaktır sizi ameliyata ameliyat öncesi en az 6/8 saat aç kalmak gerekli
Mine-tayfun Gurbetci_biriii Allah Allah bende geceden bişey Yemeden sabah aç karna kontrole gittim doğuma aldılar şu içtin mi diye bile sordular
Evhamlikurabiyeanne Dogumunuz sabahtan mi olacak benim dogumum gündüz 4 te oldu doktor sabah 6 da uyan kahvaltini et 7den sonra bir sey yeme icme 12 de hastaneye gel demisti öyle yapmistim dogumunuz ögleden sonra olacaksa ondan demistir
KurabiyeninAnnesi123 Gurbetci_biriii benm doktorum 12 den sonra hic birsey tüketme demişti kusma vs olabiliyor ameliyatta
Fundaaaaa Gurbetci_biriii gece 12 ‘den sonra yeme içme dedi doğum sonrasına kadar su bile izin verilmedi
--sy Gurbetci_biriii benim de perşembe günü sezeryanım var akşam 12den sonra bir şey yeme dedi doktorum, ama senin doktorun ne dediyse onu yap
Gurbetci_biriii --sy öyle yapıcam ama yatın nst çekilicem evime yakın bi hastanede doktoruma wpden atıcam onu ozaman tekrar teyit ederim yada ararım artık
Mucizeayla Balgiller lavman ameliyatlardan önce yapılmaz mı aç olunmamasi halinde yapılır diye biliyorum ben. Sezeryen da bir ameliyat gibi sayıldığı iç aç gidilmesi gerekir aç olunmayan durumda lavman yapılır
Balgiller Mucizeayla hayır eğer normal doğumsa lavman yapılır yada bağırsak ile ilgili genital vajinal bölge makat bölgesinde bir operasyon geçirecekseniz yapılır yoksa sezeryandaki açlıkla bir alakası yok çünkü lavman bağırsakları boşaltır mideyi boşaltmaz
Cansu-2600 Gurbetci_biriii Evet o büyük gerginlik zaten ama hemşire ne derse onu yap zaten sağlı sollu tutuyolar seni ilk kaldirirken ayağa kalktığında yere bakma direk karşıya bak ve derin nefes al bı tık ayaklarını sürüyerek adım aticaksin ama açılıyor. Özellikle belini diklestirebildigin kadar dimdik dur. Ağrı nedeniyle ben aşağı doğru eğilmistim ama belimi dik tutmami istediler biraz acıyor diklestirirken ama sonradan açılıyor. Hiç korkma yuruyebildigin kadar yürü ve bol bol gaz çıkarmaya bak
Beyza_12 Gurbetci_biriii ben ilk doğumda kahvaltı yapıp kontrole gittim sezeryana girdim ama saat 17:50 de falan sezeryana alındım yani aç sayiliyorum heralde yine
Paronayanne Gurbetci_biriii bence sorun yok doktor öyle dediyse. Bende acil sezaryen ile doğum yaptım karnım tıka basa doluydu canım sorun olsa bize olurdu. Lavman yaparlar falan demişlerdi hiç de öyle bir şey olmadı yani
Balgiller Paronayanne ayyy ne kadar yanlış bir bilgi size olmadı diye başkasına olmayacak mı acil durumlarda elbette alınıyor ama her türlü riski ve tedbiri de almıştır doktorunuz olur mu bana bişe olmadı yendiğimiz yemeği kusup akciğerlerinize kaçma olasılığı var