Seda13 Vlog1345 ya ben 20 kilo aldım ilk gebeliğimde 😂 verilir kilo neyi takıyosun bu kadar kaç kilosun
Vlog1345 Seda13 zayıf hamile kalsaydım takmazdım zaten kiloluydum. Boy 160 kilo 72 ile hamile kaldım :(
glycnkrt Vlog1345 1.58 boy 85 le ilk hamileliğim oldu 95 le doğuma girdim. veremeden yine hamile kaldım 30 haftalık bunda da 3 kg aldım şu ana kadar. doktorum kesinlikle şeker önermiyor. yatmadan 3 saat önce yemeyi kes diyo. kristal kaya tuzu kullan diyor. mümkün olduğunca yeşillik yememi söyledi. hiçbirine uyamadım maalesef.
Vlog1345 Seda13 valla canım ne istese onu yiyorum. Kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir falan. Öğlen öyle atıştırmalı kuruyemiş. Akşam yemeğinde de o gün ne yemek yaptıysam onu. Ama porsiyonlarım çok büyük . Aşırı bir iştah var. Sigarayı da bırakınca daha fazla iştah artmaya başladı. Durduramıyorum kendimi resmen
Yesillendik_ Vlog1345 bende 25 haftadayim 11 kilo oldum 60 kiloyum şuan beyaz ekmek hamur işi tuz vs bunları kestim tuz ödem yapıyor çünkü o da sisiriyor malum kepek cavdar ekmeği tüketiyorum günlük 5 6 dilim hakkım var haşlanmış yumurta yiyorum 2 tane sabah tok tutuyor mesela bol salatalık domates ve aralar da meyve atıyorum ağzıma hala yicek birşey arıyorsan bir parça cikolaya atıyorum kessin beni diye bu tür çözümler buldum
Vlog1345 Yesillendik_ bende deneyeyim bu şekilde. Bi yandan diyet yapmak istiyorum ama korkuyorumda acaba bebeğin gelişimini etkiler mi diye
Minikkizimm Vlog1345 tam olarak aynı haftada ve ayni kiloyu aldım😄 68 le kaldım bende. İlk dogumumda da böyleydi ve 86 kiloyla doğuma gittim. Ama gidiyor. Bence şuan çok takmayın. Bol yürüyüş bol su bı de çok geç yemezseniz yavaşlar kilo alımınız diye düşünüyorum. Peki ben uyguluyor muyum bunları ? hayır 😅
Seda13 Vlog1345 benimde iştah bu ara arttı 2 günde 3 kilo almışım. En kötü devlette diyetisyen araştırın çok rahatsız ediyorsa kilo sizi
Yesillendik_ Vlog1345 bence etkilenmez sağlıklı şeyler kilo yapıyor ona zaten mesela avakado muz kaşar peyniri bunlar kilo yapmaz hemde çocuğu geliştirir ben de gece yemesini bırakamadım 12 1 gibi hep acıkıyorum küçük bir ekmek arası yapıyorum ama aburcubur vs hep onları kestim çünkü onlar tam bir ödem bombası
Gamzecabuk Vlog1345 gece ben genelde salatalık yiyorum baya da tok tutuyor. 54 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım 58 ile hamile kaldim şuan 32 haftalık olduk 74 kilo olmuşum. Bebeğim sağlıklı olsun da zaten aldığımız kiloları veririz takma kafana sende
Almad Vlog1345 34 haftalığım 13 kilo aldım bugun doktor son ayların artık ekmek yeme abur cubur yeme 8den sonra yeme dedi durdu peki ben baptım saat 10 gibi açıkıp ekmek arası yedim 😂 kendini şartlayınca daha çok yeme isteği geliyo biraz akışına bırak ve eve atıştıracak birşey alma alınca herşey yeniyor çünkü
Vlog1345 Almad evde atıştıracak bişe olmasa bile kuru ekmek arası salça yerim ben öyle pis boğaz oldum 😂😂
Wolf13 Vlog1345 üzülme herkesin yapısı farklı , verirsin sonra .. sonuçta hamilesin 🪻,ben oğlumda 50 kiloyla kaldım 70 le dogurdum , şimdi hiç biri kalmadı üstüne daha çok zayıfladım.. bende bir kaç kilom daha olsa diye uzuluyorum
Vlog1345 glycnkrt ah keşke şekeri kesmek mümkün olsa bazen deli gibi tatlı şeyler aşeriyorum. İnsanın elinde olmuyor
Vlog1345 Gamzecabuk umarım dediğiniz gibi olur valla zaten sürekli kilolu olan biriydim yani kendimi hiç zayıf hatırlamıyorum 😂
Seda13 Ftmms12 pofidik pofidik geziyodum şimdi almadım daha kilo doğru düzgün bakalım bunda kaç alıcam 😂
Ftmms12 Seda13 hahah hiç sorma ya inşallah psikolojik olarak da etkilenmeyiz peki sonradan kilolarını verebildin mi canım