IzguVeAnnesi Kızlar bugun randevum vardi 31+6’yim. Doktor direk NST’ye yonlendirdi beni . Bebegimin kalp atislarini dinledim bir 20dakika ve tekmelerinini sesini🥰 Boyunu tam soylemedi ama 2kg olmus . 2 hafta sonra tekrar NST’ye gireceksin dedi 😍 Siz kacinci haftalarda girdiniz ?☺️
Dlrm IzguVeAnnesi Benim doktorum ilginç bir şekilde 25 + 5 haftalık iken beni ilk kez nst ye bağladı Ama ben makinadan ne kalp atışı sesine de tekme sesi duymadım
Yokk IzguVeAnnesi en son 30 hftalkken girdim ntsy 36 hafta bityo kilosu 3.40 grm boyu 48 cm yrn 37 hafta oluyrz 🙏🙈💙
IzguVeAnnesi Dlrm neden caba 3 tane yatak var uc kadin yatiyor uc makinadan da deli gibi ses cikiyordu bugun☺️
Totuu IzguVeAnnesi o bence rutin kontrol,en azindan bizim ulkemizde oyle,Turkiyede bilmiyorum dogrusu
Alyamerve herkes nts giriyormu ? mesela ben bıdaha gıttgımde 31+5 olcm rapor ıcın ozaman cgrdı sezeryan olcam benıde sokacakmı
IzguVeAnnesi Alyamerve Doktora gore de degisir canim orda sanirim erken gebelik riski olan bir kadin vardi oda NST’deydi minnacikti karni 37haftalikta vardi girer girmez kac haftaliksin diye sordu 31+6 deyince sende NST’ye dedi gittim ☺️
Hazinem IzguVeAnnesi bn önümüzde ki hafta 32 olucm kntrolum var bni ne zmn kuyacak Bnde merak ediyorum. 😀
Kubraceylan IzguVeAnnesi 33 haftalıkken bağlanmıştım ilk nst ye video çekmiştim eşim çok duygulanmisti nst bagladiklarinda için kıpır kıpır olmuştu çok güzel👨👩👧😘👼🏼